Total white βρεφικό δωμάτιο - Ιδέες διακόσμησης (εικόνες)

  • Λευκό στο δωμάτιου του μωρού: Μία διαχρονική επιλογή
  • Ιδέες διακόσμησης για το βρεφικό δωμάτιο
Total white βρεφικό δωμάτιο - Ιδέες διακόσμησης (εικόνες)
Instagram @macandlochie

Μετράτε αντίστροφα για τον ερχομό του νέου μέλους και πρέπει σιγά-σιγά να ξεκινήσετε τις ετοιμασίες για το βρεφικό δωμάτιο;

Το πρώτο βήμα είναι να αποφασίσετε το στιλ και το χρώμα. Το λευκό χρώμα αποτελεί μία ασφαλή και all-time-classic επιλογή κι εμείς σας προτείνουμε να το επιλέξετε ανεπιφύλακτα.

Λευκό στο δωμάτιο του μωρού: Μία διαχρονική επιλογή

Το λευκό θεωρείται το χρώμα της τελειότητας και συμβολίζει την καθαρότητα, την αγνότητα και την ασφάλεια. Είναι ένα χρώμα που αποπνέει ηρεμία και θετική διάθεση, ενώ παράλληλα φωτίζει και "μεγαλώνει" τον χώρο.

Το λευκό χρώμα στο βρεφικό δωμάτιο αποτελεί μία ασφαλή επιλογή για αγόρια και κοριτσια. Επίσης, μπορείτε να το επιλέξετε για όποιο στιλ και εάν σας αρέσει, είτε το πιο vintage, είτε το πιο μοντέρνο και εάν κάποια στιγμή το βαρεθείτε, μπορείτε πάντα να ανανεώσετε εύκολα τη διακόσμηση με χρωματιστά διακοσμητικά.

Total white: Ιδέες διακόσμησης για το βρεφικό δωμάτιο

Τα λευκά διακοσμητικά, έπιπλά και τοίχοι ταιριάζουν τέλεια και δμιουργούν ένα δωμάτιο αρμονικό που αποπνέει ηρεμία και ασφάλεια.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα total white βρεφικό δωμάτιο ακόμα και εάν θέλετε να "σπάσετε" το πολύ λευκό με το ξύλο. Οι πιλογές σας σε κάθε περίπωση είναι πολλές κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ονειρεμένς βρεφικά δωμάτια με λευκή διακόσμηση για να σας δώσουμε ιδέες.

Modern-minimal βρεφικό δωμάτιο

vrefiko dwmatio leuko xrwma 6

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @officialmetrie

Λευκό βρεφικό δωμάτιο με nude λεπτομέρειες

vrefiko dwmatio leuko xrwma 2

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @incyinteriors

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved