Βρεφικό δωμάτιο με θέμα τον βυθό της θάλασσας - Ιδέες διακόσμησης (εικόνες)

  • Βρεφικό δωμάτιο: Διακοσμήστε το με βάση τον χώρο και τα γούστα σας
  • Ιδέες για τη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου με θέμα τον βυθό της θάλασσας
Βρεφικό δωμάτιο με θέμα τον βυθό της θάλασσας - Ιδέες διακόσμησης (εικόνες)
Instagram / munksandme

Ήρθε η ώρα να φτιάξετε το δωμάτιο του μωρού και δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε; Υπάρχουν τόσες ιδέες και ονειρεμένα βρεφικά δωμάτια στο Instagram και το Pinterest που είναι λογικό να έχετε χαωθεί. Το πρώτο και το πιο σημαντικό είναι να εκτιμήσετε σωστά τον χώρο και με βάση αυτόν αλλά και τα γούστα σας να επιλέξετε τα έπιπλα και τη διακόσμηση. Η κούνια και μία συρταριέρα είναι από τα βασικά έπιπλα που υπάρχουν σε ένα βρεφικό δωμάτιο. Όσον αφορά τα χρώματα, μπορείτε να επιλέξετε ουδέτερα και απαλά χρώματα, πιο έντονα ή και ιδιαίτερα σχέδια στους τοίχους με ταπετσαρία και τοιχογραφίες.

Εάν θέλετε μπορείτε να διακοσμήσετε το βρεφικό δωμάτιο και με κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Οι επιλογές σας είναι πολλές, όπως ουράνια τόξα, δέντρα, λουλούδια, δεινόσαυρους. Σήμερα σας προτείνουμε ακόμα ένα, διαχρονικό και κατάλληλο για αγόρια και κορίτσια: διακόσμηση με θέμα τον βυθό της θάλασσας.

Τοιχογραφίες, ταπετσαρίες, πίνακες με ψάρια, δελφίνια και άλλα στοιχεία του βυθού μπορούν να συνθέσουν ένα όμορφο και ήρεμο περιβάλλον για το μωρό σας.

vrefiko dwmatio vythos thalassas 6

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / theroslinhome

Το συγκεκριμένο θέμα διακόσμησης είναι κατάλληλο και για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, συνεπώς όταν μεγαλώσει το μωρό μπορείτε να διατηρήσετε τα ίδια διακοσμητικά και χρώματα και να αλλάξετε απλώς τα έπιπλα.

Δείτε μερικές ιδέες που βρήκαμε στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved