Ανάλαφρη καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού σε γήινους τόνους

Με μερικά απλά διακοσμητικά το σπίτι σας θα θυμίζει …εξοχική θερινή κατοικία.

Ανάλαφρη καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού σε γήινους τόνους
φώτο: Instagram @ val.lili.vv

Κάντε το σπίτι σας να μοιάζει με ένα παραθαλάσσιο εξοχικό υιοθετώντας μερικές έξυπνες ιδέες διακόσμησης. Πρέπει απλώς να είστε δημιουργικοί και να αξιοποιήσετε διακοσμητικά όπως βάζα ,κοχύλια, ξύλινα μικροαντικείμενα, χωρίς να το παρακάνετε.

Με αυτές τις ιδέες, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το σαλόνι σε ένα χαλαρωτικό, φωτεινό, ζεστό χώρο. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι το καλοκαίρι έχει να κάνει με την παραλία, τη διασκέδαση και την απόλαυση σε εξωτερικούς χώρους.

Ας δούμε λοιπόν πώς το σπίτι σας θα αποκτήσει καλοκαιρινή αύρα.

Η μόδα θέλει τα παράθυρα χωρίς κουρτίνες. Αν όμως δεν σας αρέσει η ιδέα να τις ξεκρεμάσετε, μπορείτε να τις δέσετε στη μέση με κορδέλες για να μπαίνει στο χώρο φως.

Αδειάστε το τραπεζάκι του σαλονιού και τοποθετείστε σουπλά ψάθινα ή ξύλινους δίσκους τοποθετώντας πάνω κεριά.


https://www.instagram.com/p/CRqDqYPsz2g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θυμάστε τα κοχύλια που μαζέψατε με το παιδί σας στην παραλία; Ήρθε η στιγμή να τα αξιοποιήσετε. Γεμίστε με αυτά γυάλινα βάζα και δοχεία και διακοσμήστε την τραπεζαρία, το τραπεζάκι της βεράντας ή του σαλονιού.

Αν έχετε παλιά ξύλινα φαναράκια μπορείτε να τα βάψετε σε λευκό χρώμα ή να τα περάσετε με φυσικό χρώμα και να τοποθετήσετε στη βεράντα , την μπαλκονόπορτα ή σε κάποια γωνιά του καθιστικού.


https://www.instagram.com/p/CRqYEg2KrYN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επιλέξτε μερικές παστέλ αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα τέλειο καλοκαιρινό σκηνικό στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας. Λευκές πινελιές με τιρκουάζ μαξιλάρια, ένα ρουστίκ φανάρι στο τζάκι διακοσμητικά τοίχου εμπνευσμένα από την παραλία, όπως σχοινιά, δίχτυα ή κοχύλια .


https://www.instagram.com/p/CRm3veOptaD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φτιάξτε μια γιρλάντα με καλοκαιρινές φωτογραφίες, τις πιο αγαπημένες σας, προσθέστε παλιά καρτ-ποστάλ και κρεμάστε την στο τζάκι ή στο δωμάτιο. Προσθέστε μερικά κοχύλια ή τεχνητά λουλούδια κι έχετε έτοιμο ένα όμορφο καλοκαιρινό διακοσμητικό.

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved