Εύκολες και οικονομικές deco ιδέες για την ανανέωση του σπιτιού

Για τους περισσότερους από εμάς, ο Μάρτιος είναι ένας μεταβατικός μήνας, ένας μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου αφήνουμε πίσω μας τον χειμώνα και προετοιμαζόμαστε για την άνοιξη.

Εύκολες και οικονομικές deco ιδέες για την ανανέωση του σπιτιού

Μαζί με τη φύση που ανθίζει, λοιπόν, σταδιακά αλλάζει και η διάθεσή μας προς το καλύτερο. Τα μάλλινα πουλόβερ ανεβαίνουν στο πατάρι και δίνουν τη θέση τους στα λεπτά ζακετάκια και τα κοντομάνικα μπλουζάκια, ενώ μαζί με την γκαρνταρόμπα μας, έχει έρθει και η στιγμή να αναδιαμορφώσουμε κατάλληλα και τον προσωπικό μας χώρο.

Έχοντας περάσει περισσότερες ώρες και ημέρες στο σπίτι τους τελευταίους μήνες, πλέον γνωρίζουμε καλύτερα ποιες είναι οι νέες προσθήκες αλλά και οι αφαιρέσεις που θα χρειαστεί να κάνουμε, για να υποδεχθούμε με άλλον «αέρα» τη νέα εποχή.

Ακόμη και αν την παρούσα στιγμή δεν έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε κάποια μεγάλη επένδυση για να ανανεώσουμε τον προσωπικό μας χώρο, υπάρχουν αρκετοί οικονομικοί και εύκολοι τρόποι να αλλάξουμε τη διακόσμηση του σπιτιού μας, χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Μερικούς από αυτούς τους τρόπους, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει στη λίστα που ακολουθεί!

Διαβάστε περισσότερα στο epithimies.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved