Μικρό βρεφικό δωμάτιο; Πώς μπορείτε να το διακοσμήσετε

Ιδέες βρεφικού δωματίου για μικρούς χώρους.

Μικρό βρεφικό δωμάτιο; Πώς μπορείτε να το διακοσμήσετε
instagram @hollyfayeclatworthy

Περιμένετε το μικρό σας αγγελούδι από στιγμή σε στιγμή και θέλετε να φτιάξετε το βρεφικό δωμάτιο, όμως ο χώρος είναι αρκετά μικρός και δεν ξέρετε πώς να τον διακοσμήσετε;

Κανένα πρόβλημα, πριν από εσάς έχουν βρεθεί και άλλο στη δική σας θέση και μοιράστηκαν τις ιδέες τους με άλλους γονείς ώστε να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν.

Αυτές τις ιδέες βρήκαμε και εμείς στο διαδίκτυο και σας δείχνουμε πώς ακόμη και σε έναν αρκετά μικρό χώρο, μπορείτε να φτιάξετε το πιο όμορφο βρεφικό δωμάτιο.

Δείτε παρακάτω τι βρήκαμε και πάρτε ιδέες:

Μικρό, απλό και απίθανο


https://www.instagram.com/p/CCyhSzpnRQi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κι όμως ένας τόσος δα μικρός χώρος, μπορεί να μεταμορφωθεί στο πιο γλυκό βρεφικό δωμάτιο. Και αν έρθει αργότερα και δεύτερο παιδί; Ακόμη και αυτό, μπορεί να χωρέσει.

Ρομαντικό βρεφικό δωμάτιο


https://www.instagram.com/p/CEzYOMhn_oy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα υπέροχο μικρό και ρομαντικό δωμάτιο σε αποχρώσεις του γκρι, του λευκού και του baby pink. Ο μαύρος πίνακας με τον μικρό λαγό στον τοίχο κάνει τη διαφορά.

Στη ζούγκλα


https://www.instagram.com/p/CGwmCIXnC6t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως βλέπετε όσο μικρός και αν είναι ο χώρος, αν υπάρχει φαντασία μπορεί να δημιουργηθεί ένα απίθανο αποτέλεσμα. Η πράσινη πολυθρόνα δίπλα στην συρταριέρα και την βρεφική κούνια συνδυάζεται υπέροχα με τις κίτρινες λεπτομέρειες του τοίχου.

Το δωμάτιο του Lyla


https://www.instagram.com/p/CRJPLzVMmz-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό το μικρό δωμάτιο πραγματικά το λατρέψαμε. Έχει μια καταπληκτική αλλαξιέρα με ράφια που μια μαμά μπορεί να βάλει όλα όσα χρειάζεται, από την απέναντι μεριά έχει τα ρούχα του μικρού κρεμασμένα και η κούνια στο βάθος ολοκληρώνει αυτό το βρεφικό δωμάτιο, κάνοντάς μας να το ζηλεύουμε.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί μερικά ακόμη μικρά δωμάτια και πάρτε περισσότερες ιδέες, τόσο για χρώματα στους τοίχους, όσο για έπιπλα και διακοσμητικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved