Πώς θα κάνεις λίγο πιο απολαυστική την καθημερινότητα των παιδιών σου

Ο Σεπτέμβριος είναι ιδανική ευκαιρία για καινούργια ξεκινήματα!

Πώς θα κάνεις λίγο πιο απολαυστική την καθημερινότητα των παιδιών σου

Η νέα σχολική χρονιά άρχισε και είναι η καλύτερη στιγμή για να προετοιμάσεις το πρόγραμμα των μικρών σου, γεμίζοντάς το με συναρπαστικές δραστηριότητες που θα κάνουν την καθημερινότητά τους λίγο πιο χαρούμενη.

Αξιοποίησε τον ελεύθερό τους χρόνο μετά το σχολείο, και δώστους την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέες εμπειρίες, να εξερευνήσουν τον κόσμο και να ζήσουν μοναδικές περιπέτειες που θα θυμούνται για πάντα. Βοήθησέ τα να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους και τις δεξιότητές τους και να βρουν τι είναι αυτό που πραγματικά αγαπούν.

Η νέα σχολική χρονιά είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσουν ένα νέο άθλημα ή μία εξωσχολική δραστηριότητα που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον τους. Η άθληση είναι πολύ σημαντική, προκειμένου να παραμένουν υγιή. Το ίδιο ισχύει και για τη διατροφή τους, που θα τους επιτρέψει να αναπτυχθούν και να μεγαλώσουν.

Δυστυχώς, οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν μας επιτρέπουν να ακολουθούμε πάντα ένα ισορροπημένο πρόγραμμα. Όπως ξέρεις καλύτερα, οι υποχρεώσεις είναι πολλές και ο χρόνος περιορισμένος. Παρόλα αυτά, με λίγη οργάνωση μπορείς να ετοιμάσεις τα πιο πολύχρωμα lunch boxes για το σχολείο (αλλά και για το γραφείο) προκειμένου να εξασφαλίσεις ότι μικρά και μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας θα λάβουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται.

Προκειμένου λοιπόν να κάνεις λίγο πιο απολαυστική την καθημερινότητά των μικρών σου, επένδυσε στη διατροφή τους. Πώς μπορείς όμως να τους προσφέρεις θρεπτικά και ταυτόχρονα γευστικά σνακ;

Για να σε βοηθήσουμε μοιραζόμαστε μαζί σου το δικό μας «μυστικό» για να περιποιηθείς ακόμα περισσότερο τα μικρά σου και να τους προσφέρεις ένα ισορροπημένο διατροφικό -αλλά και πολύ νόστιμο- πρόγραμμα!

LA VACHE 1



Ξέρεις την αυθεντική γεύση του La Vache qui rit και την εμπιστεύεσαι εδώ και χρόνια, για να προετοιμάζεις καθημερινά τα σνακ για τα πιτσιρίκια. Το πιο διάσημο τρίγωνο τυρί σε μερίδες, οι Τυροβουτιές που είναι το πιο απολαυστικό κολατσιό και τα σκαφάκια La Vache qui rit που απλώνονται εύκολα στο ψωμί είναι τα πιο νόστιμα σνακ που αγαπούν τα μικρά σου, αλλά και εσύ.

Τα αγαπημένα μας προϊόντα της La Vache qui rit περιέχουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, είναι πλούσια σε ασβέστιο και πηγή πρωτεϊνών και βιταμινών A και Β2 που χρειάζονται τα μικρά μας για να αναπτυχθούν. Εμείς τα εμπιστευόμαστε γιατί δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές, τεχνικά χρώματα και τα παιδιά μας γιατί έχουν υπέροχη γεύση.

LA VACHE 6

Έτσι, μπορούμε να δημιουργούμε εμπνευσμένα lunch boxes που θα κάνουν λίγο πιο απολαυστική την καθημερινότητά τους. Μπάρες δημητριακών, κροκέτες με σπανάκι, mini muffins και πολλές ακόμη εύκολες και γρήγορες συνταγές είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου. Μπορείς να τις ετοιμάσεις εύκολα και γρήγορα, ακολουθώντας τα απλά βήματα που θα βρεις εδώ.

Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και δημιούργησε! Ετοίμασε καθημερινά τα αγαπημένα σνακ των μικρών σου, φροντίζοντας να έχουν ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα. Κάνε λίγο πιο απολαυστικό κάθε γεύμα και χάρισε μεγάλα χαμόγελα στα παιδάκια σου, χωρίς κανέναν περιορισμό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved