Άγιος Βαλεντίνος είναι...14 πράγματα που θα καταλάβουν οι παντρεμένοι με μικρά παιδιά

Η 14η Φεβρουαρίου πιθανότατα δεν θα είναι η πιο ρομαντική ημέρα για εσένα που χτες το βράδυ άλλαξες 10 πάνες ή για εσένα που η Δευτέρα περιλαμβάνει 10 δραστηριότητες των παιδιών και θα βρεθείς με τον Βαλεντίνο σου λίγο πριν τον βραδινό ύπνο. Τι είναι όμως αγάπη και έρωτα για εσάς; 

Πατούλια Kατερίνα
Άγιος Βαλεντίνος είναι...14 πράγματα που θα καταλάβουν οι παντρεμένοι με μικρά παιδιά

Αγάπη είναι:

1-Να ξυπνάει εκείνος για να δώσει το γάλα στο παιδί στη μέση της νύχτας.

2 Να ξενυχτάτε μαζί στα πρώτα εκείνα επικά ξυπνήματα του νεογέννητου κι όχι να κοιμάται σε άλλο δωμάτιο για να μην τον ενοχλείς με το μωρό.

3 Να καταλαβαίνει πως είσαι κατάκοπη από τη μέρα με τα μωρά στο σπίτι και να σε αφήνει να χαλαρώνεις το βράδυ και να απολαμβάνεις ένα μπάνιο όπως πρέπει, χωρίς να φωνάζει κανείς μαμά.

4 Nα ξέρει ποιο είναι το μπροστινό και ποιο το πίσω μέρος της πάνας του παιδιού αλλά και το νούμερο που φοράει το μωρό τον μήνα αυτό.

5 Να καταλαβαίνει πως ο χρόνος για σένα είναι εξίσου σημαντικός με τον δικό του χρόνο χωρίς τα παιδιά και να φροντίζει να είναι εκεί για να πας στο γυμναστήριο, στο κομμωτήριο και όπου χρειαστεί να πας.

6 Να τους διαβάζει παραμύθια και να τους λέει ιστορίες όσο εσύ φτιάχνεις τα τάπερ για την επόμενη μέρα.


via GIPHY


7 Να σου φέρνει πάστα καρδούλα γιατί πού να αφήσεις τα παιδιά για να βγεις και να γιορτάσεις αν πρέπει να συντονίσεις γιαγιάδες, νταντάδες και κρατήσεις σε εστιατόρια.

8 Να φέρνει σε πακέτο το αγαπημένο σου φαγητό από το αγαπημένο σου εστιατόριο γιατί φέτος θηλάζεις και δεν μπορείς να γιορτάσεις έξω

9 Να σου λέει το «σ' αγαπώ- πολύ» και στις 14 και στις 13 και στις 12 και κάθε μέρα, χωρίς να πρέπει, απλά επειδή το ένιωσε.

10 Να μην γκρινιάζει για τη φασαρία και τα νεύρα των παιδιών κατηγορώντας μόνο εσένα για τη συμπεριφορά τους αλλά να παραδέχεται πως μαζί τα μεγαλώνετε και μαζί θα ξεπεράσετε ένα ακόμα tantrum τους.

11 Να ξέρει να μπει στο edu, να θυμάται AMKA και σχολεία και να μπορεί να εκτυπώσει ένα έρμο self test χωρίς να σε ρωτήσει πώς να το κάνει 70 φορές.

12 Να ξέρει πότε, πού και ποια δραστηριότητα έχουν τα παιδιά μετά το σχολείο και να φροντίζει να μοιράζει τα δρομολόγια μαζί σου.

13 Να βλέπει μαζί σου αδιαμαρτύρητα ακόμα μια ρομαντική κομεντί, μια ρομαντική σειρά, έστω τα Φιλαράκια στο STAR για χιλιοστή φορά.

14 Να σου φέρνει το παιδί σου καρτούλα - καρδούλα και να σου λέει το βλαστάρι «Σ'αγαπώ» αβίαστα, με ενθουσιασμό και με τρόπο που σε κάνει να βουρκώνεις.

Περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σου στο a.Patoulia@queen.dpg.gr και στο Instagram https://www.instagram.com/katiepatoulia/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved