Μωράκια στο mood της Hμέρας των Ερωτευμένων - Οι πιο γλυκιές φωτογραφίες

  • Πώς θα γιορτάσετε την ημέρα των Ερωτευμένων με τα παιδιά; 
  • Μωράκια ντυμένα Βαλεντινάκια ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό
Μωράκια στο mood της Hμέρας των Ερωτευμένων - Οι πιο γλυκιές φωτογραφίες
Instagram / _yarotskaya_olga

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζεται σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Σύμφωνα με το Wikipedia.org η ημέρα συσχετίστηκε με την γιορτή των Ερωτευμένων από τον Τζέφρι Τσόσερ στον ύστερο Μεσαίωνα όταν άκμαζε η κουλτούρα του ιπποτικού έρωτα. Κατά τον 18ο αιώνα στην Αγγλία, οι ερωτευμένοι εξέφραζαν τον έρωτά τους με λουλούδια, χειροποίητες κάρτες και δώρα, ενώ τον 19ο αιώνα ξεκίνησε και η μαζική παραγωγή καρτών.

Πώς θα γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο με τα παιδιά;

Μπορεί η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να είναι αφιερωμένη στον έρωτα, όμως μπορείτε να τη γιορτάσετε και οικογενειακά κάνοντας τα παιδιά συμμέτοχους. Μπορείτε για παράδειγμα να φτιάξετε κατασκευές και μικροδωράκια για την ημέρα, ιδιαίτερες συνταγές όπως red velvet, μπισκότα καρδιές κτλ ή ακόμα και να δείτε ταινίες με θέμα την αγάπη.

Πολλοί είναι και οι νέοι γονείς που ντύνουν τα παιδιά τους με κόκκινα ρούχα και καρδιές και τα φωτογραφίζουν για να θυμούνται ότι αυτός ο Άγιος Βαλεντίνος είναι διαφορετικός. Το hashtag #ValentinesBabies έχει πάνω από 100.000 αναρτήσεις και εμείς ξεχωρίσαμε τις αγαπημένες μας.

morakia agios valentinos 3

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / sera.hendrix

Δείτε μωράκια στο απόλυτο Valentines mood στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved