Τρόποι να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τα παιδιά σας

  • Μικρά δώρα αγάπης
  • Ραντεβού για ζεστή σοκολάτα
  • Διακόσμηση στο σπίτι
  • Φτιάξτε τη δική σας παράδοση
  • Δείτε μια ταινία όλοι μαζί
  • Ώρα για τσάι
  • Φτιάξτε panacakes σε σχήμα καρδιάς
  • Πείτε στα παιδιά σας γιατί τα θαυμάζετε
Τρόποι να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τα παιδιά σας

Πριν γίνετε μαμά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζατε τις ρομαντικές σας σχέσεις. Αλλά τώρα που γίνατε μαμά, τα πράγματα άλλαξαν και ανακαλύπτετε ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί νέοι διασκεδαστικοί τρόποι για να γιορτάσετε τον πιο χαριτωμένο Βαλεντίνο που υπάρχει στη ζωή σας, το παιδί σας! Μπορεί να μην σας αγοράσει λουλούδια και ίσως να μην τιμήσει το δείπνο που με τόσο κόπο φτιάξατε, όμως θα σας χαρίσει την πιο όμορφη μουντζουρωμένη ζωγραφιά, θα σας δώσει το πιο γλυκό σοκολατένιο φιλί και θα σας αγκαλιάσει. Πράγματα τα οποία είναι εξίσου υπέροχα.

Εμείς, σαν μαμάδες, μαζέψαμε σε ένα άρθρο όλα όσα μπορείτε να κάνετε για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο μαζί με τα παιδιά σας

Μικρά δώρα αγάπης


https://www.instagram.com/p/CZd5EZglc7o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όχι, δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε. Απλά κάντε ένα δώρο για τη χαρά. Τίποτε σπουδαίο, τίποτε ακριβό και τίποτε εξεζητημένο. Για παράδειγμα αν έχετε κόρη, κάντε της δώρο ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά ή αν είναι αγόρι ένα πακέτο μαρκαδόρους. Μπορείτε επίσης να κάνετε ο ένας στον άλλο δώρο, μια κάρτα που θα φτιάξετε όλοι μαζί.

Ραντεβού για ζεστή σοκολάτα


https://www.instagram.com/p/CZtt2KjPz_x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φτιάξτε ζεστή σοκολάτα για όλους και γεμίστε τη με marshmallows. Αν πάλι νιώθετε ασφαλείς; Πηγαίνετε σε ένα κοντινό καφέ, αγοράστε σοκολάτες και απολαύστε τις κάνοντας βόλτα σε κάποιο πάρκο.

Διακόσμηση στο σπίτι


https://www.instagram.com/p/CLIMYejn1Xn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θέλετε να κάνετε ξεχωριστή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τα παιδιά σας; Φτιάξτε χειροτεχνίες που έπειτα μπορείτε να διακοσμήσετε στο παιδικό δωμάτιο ή το σαλόνι. Τίποτε φανταχτερό. Ακόμη και μια απλή κατασκευή θα κάνει αυτή τη μέρα ιδιαίτερη και ξεχωριστή.

Φτιάξτε τη δική σας παράδοση


https://www.instagram.com/p/CLOVHt6l-7W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τα άρθρα μας σας έχουμε αναφέρει ότι είναι σπουδαίο να δημιουργείτε τις δικές σας παραδόσεις με τα παιδιά. Παραδόσεις που θα τις συνεχίσουν και τα ίδια με τα παιδιά τους. Μπορείτε λοιπόν να καθιερώσετε ένα περίεργο σνακ που θα το φτιάχνετε μόνο την Ημέρα των Ερωτευμένων. Ψήστε ποπ κορν και ανακατέψτε το με καραμελάκια σε σχήμα καρδιάς, αποξηραμένες φράουλες και δάκρυα λευκής, μαύρης και ροζ σοκολάτας. Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και έπειτα μοιράστε αυτό το γιορτινό ποπ κορν σε σακουλάκια ή μπολ.

Δείτε μια ταινία όλοι μαζί


https://www.instagram.com/tv/CZXaondo9tP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε συνδυασμό με τα λαχταριστά ποπ κορν που σας προτείναμε πιο πριν, μπορείτε να δείτε οικογενεικώς μια ταινία. Δείτε εδώ τις προτάσεις που σας κάναμε πριν μέρες.

Ώρα για τσάι


https://www.instagram.com/p/CZRsyPwqrGI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν είστε κοριτσομαμά, μπορείτε να οργανώσετε μια μέρα για τσάι. Βγάλτε τα καλά σας σερβίτσια, βράστε τσάι, φτιάξτε κέικ και γλυκά και απολαύστε ένα χαλαρό απόγευμα με την κόρη σας.

Φτιάξτε panacakes σε σχήμα καρδιάς


https://www.instagram.com/p/CY__9Y0F2Vo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό σας το προτείναμε και πριν λίγες μέρες μέσα από το άρθρο μας "Τι να φτιάξετε για πρωινό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου". Εκτός από τα pancakes υπάρχουν και άλλες ιδέες για πρωινό.

Πείτε στα παιδιά σας γιατί τα θαυμάζετε


https://www.instagram.com/p/CPqEnoiDwCg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κόψτε πολύχρωμα χαρτάκια σε σχήμα καρδιάς και γράψτε επάνω γιατί αγαπάτε και γιατί θαυμάζετε τα παιδιά σας. Κολλήστε τα στην πόρτα του δωματίου τους ή στις ντουλάπες τους. Θα είναι μια μικρή έκπληξη για εκείνα όταν ξυπνήσουν. Τι μπορείτε να γράψετε:

"Είσαι η ζωή μου όλη, σε αγαπώ"

"Πάντα με βοηθάς μέσα στο σπίτι, σε ευχαριστώ"

"Σε ευχαριστώ για τις ζεστές αγκαλιές σου"

"Μην τα παρατάς ποτέ"

"Είσαι γενναίος και σε θαυμάζω"

¨Συγγνώμη για όλες τις φορές που σε έχω αδικήσει"

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved