Σπαγγέτι με πέστο - Κανένα παιδί δεν θα αντισταθεί στον Snoopy

Θέλετε τα παιδιά σας να φάνε οποιοδήποτε πράσινο πέστο; Τότε ο Snoopy θα σας βοηθήσει!

Foivi Geller
Σπαγγέτι με πέστο - Κανένα παιδί δεν θα αντισταθεί στον Snoopy

Ένα καλό και δελεαστικό στήσιμο πιάτου είναι ικανό να κάνει τα παιδιά να φάνε ακόμη και το πιο αντιπαθητικό (για εκείνα πάντα) πιάτο. Για παράδειγμα λατρεύουν την πίτσα, το κοτόπουλο, τα μακαρόνια με κιμά, αλλά όταν βλέπουν μπρόκολο, σπανάκι, κουνουπίδι και γενικότερα πράσινα λαχανικά αηδιάζουν και... γίνονται πράσινα όπως η "Αηδία" από την ταινία "Τα μυαλά που κουβαλάς".

Με τούτη εδώ τη συνταγή όμως, θα καταφέρετε ακόμη και το πιο δύσκολο παιδί να φάει σπαγγέτι με πέστο (πέστο της επιλογής σας) και μάλιστα να ζητήσει και δεύτερο πιάτο. Τι κάνει αυτή τη συνταγή ξεχωριστή; Μα φυσικά ο τρόπος με τον οποίο θα διακοσμήσετε το πιάτο του παιδιού σας.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, ένα απλό πιάτο με σπαγγέτι, πέστο και τριμμένη παρμεζάνα μπορεί να μετατραπεί στον αγαπημένο ήρωα των παιδιών, Snoopy.

Snoopy - Σπαγγέτι με πέστο

snoopy makaronia me pesto

Για να φτιάξετε αυτό το όμορφο πιάτο θα χρειαστείτε:

Πώς θα το φτιάξετε:

Βήμα 1ο: Βράστε τα μακαρόνια

Βήμα 2ο: Φτιάξτε το πέστο (δείτε συνταγή για πέστο αβοκάντο εδώ, δείτε συνταγή για πέστο βασιλικού εδώ, δείτε συνταγή για πέστο με σπανάκι εδώ)

Βήμα 3ο: Ανακατέψτε τα βρασμένα σας μακαρόνια μέσα στο πέστο που θα φτιάξετε.

Βήμα 4ο: Με τη βοήθεια της παραπάνω φωτογραφίας, δώστε μορφή στον Snoopy σας με την τριμμένη παρμεζάνα και το φύλλο φυκιού.

Βήμα 5ο: Τοποθετήστε στο πιάτο τα σπαγγέτι με το πέστο, δίνοντας σχήμα σκούφου.

Βήμα 6ο: Βάλτε το κομμάτι τυρί που θα έχετε πασπαλίσει με την γλυκιά πάπρικα στο τέλος του σκούφου, κάνοντάς το να μοιάζει με μια φούντα.

Το μικρό σας είναι βέβαιο ότι θα γλείφει τα δάχτυλά του και τα πράσινα πέστο θα γίνουν τα αγαπημένα του.

Foivi Geller
Facebook account
Instagram account

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved