Φλορίντα Πετρουτσέλι: H συνταγή της για αλμυρό κέικ πέστο

Είναι πανεύκολο!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: H συνταγή της για αλμυρό κέικ πέστο

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι έκανε ένα δυναμικο come back φέτος στη τηλεόραση και την απολαμβάνουμε καθημερινά στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη μέσα από τη συχνότητα του Mega. Η οικογένειά της παραμένει βέβαια προτεραιότητά της και κάθε τόσο, τα τελευταια τρία χρόνια δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον γιο και την κόρη της.


https://www.instagram.com/p/CPnq5XYMapa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία ακόμα μεγάλη αγάπη της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου είναι η μαγειρική. Όσοι την ακολουθείτε στο Instagram το γνωρίζετε πολύ καλά. Εκτός από τις φαγητά και γλυκά που μαγειρεύει στην εκπομπή "ΜEGA Καλημέρα" στο Mega, η Φλορίντα Πεντρουτσέλι πολύ συχνά μάλιστα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram ή YouTube, συνταγές απλές και πεντανόστιμες που φτιάχνει και η ίδια στο σπίτι για τα παιδιά και τον σύζυγό της.

Από τις αγαπημένες μας συνταγές της είναι αυτή για τραγανά potato chips στον φούρνο, το κλασικό ιταλικό τιραμισού, αλλά και σπιτική πίτσα με ζύμη πατάτας.

Μία ακόμα συνταγή της που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι αυτή για αλμυρό κέικ πέστο με τυρί. Είναι πανεύκολο, σίγουρα λαχταριστό και μπορούμε να το φτιάξουμε σε χρόνο dt.

Δείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε και τη διαδικασία για να το φτιάξετε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved