Νικολέττα Ράλλη:Δοκιμάστε τη συνταγή της για την πιο εύκολη σαλάτα εποχής

Είναι γρήγορη, υγιεινή και πανεύκολη.

Νικολέττα Ράλλη:Δοκιμάστε τη συνταγή της για την πιο εύκολη σαλάτα εποχής

Η Νικολέττα Ράλλη από τη ημέρα που έγινε μαμά δεν σταματά να μοιράζεται με τους followers της στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα.

Μάλιστα μέσα από τα Q&A που πολύ συχνά κάνει στο Instagram απαντά με ειλικρίνεια σε πολλές ερωτήσεις που της θέτουν άλλες νέες μαμάδες ή μέλλουσες μαμάδες.

Έχει μιλήσει για τα περισσότερα θέματα με τα οποία έχει έρθει αντιμέτωπη ως μαμά, και φυσικά για το βάρος της που απασχολεί το σύνολο των γυναικών.

Η γνωστή παρουσιάστρια και blogger στο Queen.gr με κάθε ευκαιρία τονίζει ότι δεν έχει καθόλου άγχος για το πότε θα χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης αφού το σημαντικότερο σε αυτή τη φάση είναι να ευχαριστηθεί όσο περισσότερο μπορεί την κόρη της.

Η Νικολέττα Ράλλη όπως έχει πει, πήρε σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης στο πρώτο εξάμηνο. Έχασε τα 15 μέσα σε τρεις εβδομάδες και χωρίς προσπάθεια και θέλει άλλα δέκα για να επανέλθει στα προ εγκυμοσύνης, κιλά της.

Φροντίζει να τρέφεται όσο μπορεί υγιεινά επιλέγοντας αρκετές σαλάτες στα γεύματά της.

Όταν μάλιστα μια follower της ζήτησε να προτείνει μια σαλάτα εποχής, δεν της χάλασε το χατίρι και της έδωσε τη συνταγή για τη σαλάτα της μάνας όπως την ονόμασε.

Τι περιλαμβάνει αυτή η νόστιμη και γρήγορη σαλάτα; Δείτε ευθύς αμέσως τη συνταγή της Νικολέττας Ράλλη.

ralli

Και επειδή δεν αναρτά μόνο συνταγές αλλά και όμορφες φωτογραφίες με την κόρη της, μπορείτε να δείτε τις πρόσφατες στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved