Νικολέττα Ράλλη: Θηλάζει το μωρό με την πιο όμορφη θέα - Δείτε φώτο

H Νικολέτα Ράλλη έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 11 Ιουνίου και απολαμβάνει τους πρώτους μήνες της μητρότητας. 

Νικολέττα Ράλλη: Θηλάζει το μωρό με την πιο όμορφη θέα - Δείτε φώτο

Η όμορφη παρουσιάστρια και blogger του Queen.gr διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Η κόρη της γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου κι έκτοτε η νέα μαμά απολαμβάνει την κάθε στιγμή και προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που έφερε ο ερχομός του νέου μέλους.

Ενάμιση μήνα μετά τον τοκετό, η Νικολέττα Ράλλη έγραψε ένα άρθρο στη στήλη της περιγράφοντας πώς έχει αλλάξει η ζωή της μετά τον ερχομό του μωρού, τη νέα της καθημερινότητα και τα συναισθήματά της.

Μεταξύ άλλων, η νέα μαμά μοιράστηκε με τις αναγνώστριές της ότι ο προσωπικός της χρόνος είναι από ανύπαρκτος έως ελάχιστος, όπως και για κάθε άλλη νέα μαμά. Προτεραιότητα για εκείνη στην παρούσα φάση είναι να χαρεί την κάθε στιγμή με το μωρό της, να τρέφεται σωστά, ενώ σε αναρτήσεις της στα social media κατά καιρούς έχει πει ότι η απώλεια των κιλών εγκυμοσύνης δεν είναι κάτι που την απασχολεί προς το παρόν.

ralli mwro 1

Η Νικολέττα Ράλλη, αν κι ενεργή στα social media, δεν έχει μοιραστεί μαζί μας πολλές φωτογραφίες με την μπέμπας της. Ακόμα και αυτές οι λίγες όμως που έχει ανεβάσει, είναι απολαυστικές μία προς μία.

Χθες, η διάσημη μαμά ανέβασε μία ακόμα δείχνοντάς μας την υπέροχη γωνιά που θηλάζει το μωρό της. Η παρουσιάστρια κάθετε αναπαυτικά στην αγαπημένη της πολυθρόνα με την κόρη της και στο background βλέπουμε όλη την Αθήνα. Υπέροχη φωτογραφία και απίθανη θέα, δε συμφωνείτε;

nikolettaralli 118465747 635073280547713 617583027911742444 n

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Νικολέττας Ράλλης με το μωρό της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved