Σπιτικά κριτσίνια με σπανάκι - Το τέλειο σνακ και για το σχολείο

Νόστιμα και δυναμωτικά κριτσίνια με σπανάκι που θα ξετρελάνουν τα παιδιά. 

Σπιτικά κριτσίνια με σπανάκι - Το τέλειο σνακ και για το σχολείο
buonapappa.net

Νέα σχολική χρονιά, νέα καθημερινότητα. Το πρόγραμμα των παιδιών περιλαμβάνει πλέον σχολείο, διάβασμα και εξωσχολικές δραστηριότητες. Ο ελεύθερος χρόνος τους είναι περιορισμένος, ιδιαίτερα ο χρόνος εντός σπιτιού.

Την ιδιαίτερη αυτή περίοδο είναι σημαντικό τα παιδιά να τρέφονται σωστά ώστε να προσλαμβάνουν τα θρεπτικά συστατικά και την ενέργεια που χρειάζονται καθημερινά. Τα σπιτικά σνακ είναι η καλύτερη λύση, για αυτό κι εμείς σήμερα έχουμε την τέλεια ιδέα για ένα σνακ που το μικρό σας θα μπορεί να παίρνει μαζί του όπου κι αν είναι: σπιτικά κριτσίνια με σπανάκι.

Το σπανάκι περιέχει πολλά σημαντικά θρεπτικά συστατικά που είναι δύσκολο να βρεθούν σε άλλα τρόφιμα. Είναι πλούσιο σε σίδηρο, ψευδάργυρο, κάλιο, βιταμίνη Α και βιταμίνη C, ενώ παράλληλα προσφέρει διπλάσιες ποσότητες ινών από άλλα χόρτα.

Για τα πανεύκολα και σπιτικά κριτσίνια με σπανάκι θα χρειαστείτε μόνο νερό, σπανάκι, αλεύρι, ελαιόλαδο και λίγο αλάτι. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε και τις ακριβείς ποσότητες για να φτιάξετε και τα δικά σας κριτσίνια.



back to school afierwma
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved