5’ beauty! 5 γρήγορα beauty tips και προϊόντα για νέες μαμάδες

Είναι όλα αυτά που θα σε σώσουν!

Χριστίνα Χρόνη
5’ beauty! 5 γρήγορα beauty tips και προϊόντα για νέες μαμάδες

Παρ᾽όλο που οι μπλούζες χωρίς λεκέδες και ο ύπνος έχουν γίνει είδος πολυτελείας για εσένα, δεν θα το άλλαζες με τίποτα. Η ζωή σου έχει αποκτήσει άλλο νόημα με τον ερχομό του παιδιού σου και είναι απόλυτα λογικό. Απόλυτα λογικό είναι και το να μην σκέφτεσαι καθόλου το μακιγιάζ και το hairstyling ενώ έχεις τόσα άλλα πράγματα να κάνεις μέσα στην ημέρα αλλά θέλουμε να τα σκέφτεσαι και αυτά.

Για να είσαι καλά και ευτυχισμένη χρειάζεται να αφιερώνεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και στην ομορφιά σου. Πρέπει να ευχαριστιέσαι αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη, θα σε γεμίσει δύναμη, trust us. Βέβαια, η έλλειψη χρόνου παραμένει πρόβλημα και αυτό ακριβώς είμαστε εδώ για να λύσουμε. Όχι, δεν βρήκαμε κάποιο μαγικό τρόπο για να προσθέσουμε 5 ώρες στο 24ωρο…

mamades

Έχουμε τα πιο εύκολα και πρακτικά beauty tips και προϊόντα που θα σε κάνουν να νιώθεις αλλά και να δείχνεις, σα να αφιέρωσες πραγματικά χρόνο στον εαυτό σου και την εμφάνισή σου ενώ θα κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται «Μα πώς τα προλαβαίνει». Αν τα κάνεις καθημερινά και τα συνοδεύεις με ένα πολύ πλατύ χαμόγελο στον εαυτό σου στον καθρέφτη, θα νιώσεις πραγματικά ασταμάτητη! Έχουμε και λέμε!

kotsos

#1 ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ. Τα μαλλιά και το styling είναι ένα θέμα και γι᾽αυτό καταλήγεις με έναν γρήγορο κότσο ή μία αλογοουρά. Αυτό που σου προτείνουμε είναι να βάλεις ελάχιστο αφρό σε στεγνά μαλλιά, να χτενιστείς καλά και να πιάσεις τα μαλλιά σου σε έναν ψηλό κότσο πριν κοιμηθείς. Όταν ξυπνήσεις και τον λύσεις θα έχεις beach waves… trust us!

krema mation

#2 ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ. Βάλτη στο ψυγείο και φόρα τη το πρωί με το που θα ανοίξεις να πάρει το γάλα του μικρού σου. Η δροσιά θα βοηθήσει τα μάτια σου να ξεπρηστούν, θα σε ξυπνήσει, θα σε αναζωογονήσει και θα έχεις ξεκινήσει τη μέρα με κάτι για εσένα.

Avene Spray Eau Thermale

#3 ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ. Όχι, δεν θέλουμε να κυκλοφορείς σαν τη Ντένη Μαρκορά με ένα evian αλλά… Αν έχεις πάντα κοντά σου ένα ιαματικό νερό (οποιοδήποτε) και ψεκάζεις την επιδερμίδα σου όποτε βρεις 3 δευτερόλεπτα, θα δεις ότι θα νιώθεις και θα δείχνεις άμεσα ανανεωμένη. Και το παιδάκι σου θα το ευχαριστιέται επίσης!

Για εκτυφλωτικη λαμψη. WELLA PROFESSIONALS OIL REFLECTIONS LUMINOUS REFLECTIVE OIL

#4 ΛΑΔΙ. Είναι τέλειο παντού αλλά μπορεί να σώσει τα μαλλιά σου από το φριζάρισμα. Μην το φοβάσαι ακόμα και αν έχεις λιπαρά μαλλιά. Λίγες σταγόνες μόνο στις άκρες μπορούν αν κάνουν τα μαλλιά σου να μοιάζουν σα να πήγες κομμωτήριο. Ποιο λαδάκι λατρεύουμε; Το Wella Professionals, Oil Reflections Luminous Reflective Oil.

makeup mothers

#5 TO MONO ΜΑΚΙΓΙΑΖ. Το μόνο μακιγιάζ που χρειάζεσαι είναι μία σταγόνα κονσίλερ κάτω από τα μάτια και μία ιδέα ρουζ στα μάγουλά. Αυτόματα θα δείχνεις πιο ξεκούραστη, πιο φρέσκια και πιο όμορφη και θα νιώθεις υπέροχα. Προτείνουμε να βάλεις στο νεσεσέρ σου το Maybelline New York, Instant Age Rewind με το πρωτοποριακό σφουγγαράκι και την ανάλαφρη (αλλά καλυπτική) φόρμουλα και το ρουζ MAC, Powderblush στην απόχρωση Blushbaby που πάει σε όλες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved