10 νέες, οικονομικές μάσκαρα που κάνουν τις βλεφαρίδες σαν ψεύτικες σε 5᾽

Δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε

Χριστίνα Χρόνη
10 νέες, οικονομικές μάσκαρα που κάνουν τις βλεφαρίδες σαν ψεύτικες σε 5᾽

Με τη μάσκα προστασίας να έχει γίνει ουσιαστικά ένα με το πρόσωπό μας, οι επιλογές για μακιγιάζ δεν είναι πολλές. Αν βέβαια είσαι νέα μανούλα τότε δεν είχες χρόνο για ιδιαίτερα πράγματα στο μακιγιάζ σου όμως και πάλι, σου έχει λείψει να τονίζεις τα χείλη σου, να φοράς τα αγαπημένα σου ρουζ και να κάνεις όμορφα μακιγιάζ ματιών. Ναι, εντάξει, η μάσκα μας επιτρέπει να κάνουμε ό, τι θέλουμε στα μάτια μας αφού είναι τα μόνα που φαίνονται με τα δύο τρίτα του προσώπου καλυμμένα όμως, όπως είπαμε, εσύ μπορεί να μην προλαβαίνεις.

MASCARA

Επειδή σε καταλαβαίνουμε απόλυτα, αποφασίσαμε σήμερα 1η Μαρτίου, να σου ευχηθούμε καλό μήνα με ένα θέμα που θα σου αρέσει πολύ! Μετά από αλλεπάλληλες δοκιμές, διαλέξαμε τις δέκα νέες μάσκαρα που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες σου να μοιάζουν σα να έχεις βάλει extensions σε μόλις 5 λεπτά! Χαρίζουν όγκο, μήκος, καμπύλη και διαχωρισμό και είναι όλες οικονομικές! Ναι, φροντίσαμε και αυτό ώστε να μην τινάξουμε το budget σου στον αέρα.

Παρακάτω θα τις δεις όλες και σου τις συστήνουμε ανεπιφύλακτα τόσο για το αποτέλεσμά τους όσο και για το πόσο εύκολα αφαιρούνται με το ντεμακιγιάζ γιατί… Ξέρουμε επίσης ότι, μερικά βράδια, απλά θέλεις να κοιμηθείς και το τελευταίο που έχεις ανάγκη είναι να παλεύεις με το βαμβάκι και το ξεβαφτικό στο μπάνιο σου. Ρίξε μία ματιά και καλό μήνα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved