Hey mama! Αυτά τα 15 προϊόντα θα σε προστατέψουν από τις ραγάδες!

Αξίζουν και το τελευταίο cent και θα σε κάνουν να νιώσεις τόσο όμορφα!

Hey mama! Αυτά τα 15 προϊόντα θα σε προστατέψουν από τις ραγάδες!

Κωδικός ραγάδες! Όλες τις έχουμε ή τις αποκτούμε από κάποιο σημείο της ζωής μας και έπειτα, είτε εξαιτίας της εγκυμοσύνης, είτε επειδή ψηλώσαμε ένα καλοκαίρι απότομα ή ακόμα και επειδή μπορεί να πήραμε μερικά κιλά. Δεν τις μισούμε, είναι μέρος του σώματός μας και της πορείας μας όμως, οι ραγάδες της εγκυμοσύνης, είναι ιδιαίτερα επιθετικές. Είναι ασφαλώς λογικό. Καθώς το μωράκι μέσα στην κοιλιά μας μεγαλώνει, το δέρμα μας τεντώνεται για να το χωρέσει και να δημιουργήσει το πιο ασφαλές και σωστό περιβάλλον για αυτό.

Όπως είναι αναμενόμενο, το δέρμα «ανοίγει» και απλώνεται και έτσι δημιουργούνται οι ραγάδες. Μπορεί όμως και να μην γίνει αυτό! Μπορείς να τις αποφύγεις ή και να τις περιορίσεις σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό! Αν διατηρήσεις την επιδερμίδα στην κοιλιά σου (και στο στήθος και όπου αλλού θεωρείς ότι χρειάζεται) πολύ καλά ενυδατωμένη, τότε το δέρμα σου θα γίνει διπλά ελαστικό και θα αποφύγεις τις ραγάδες. Περίμενε όμως… Όταν λέμε ενυδάτωση δεν εννοούμε απλή ενυδάτωση.

Χρειάζεσαι πολύ εντατική θρέψη και προστασία για να μπορέσει το δέρμα σου να διπλασιάσει την ελαστικότητά του γι᾽αυτό υπάρχουν ειδικά προϊόντα που σου παρέχουν ακριβώς αυτό. Είναι τα προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί ώστε να μεταφέρουν στην επιδερμίδα υγρασία και θρεπτικά συστατικά που ενδυναμώνουν τον δερματικό της φραγμό και την κάνουν πιο δυνατή, πιο ελαστική, πιο απαλή και τελικά πιο όμορφη.

Αυτά τα προϊόντα (15 στον αριθμό) αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε για εσένα παρακάτω είτε είσαι μέλλουσα μανούλα που θέλει να περιποιηθεί την κοιλίτσα της, είτε είσαι μανούλα που θέλει λίγο pampering για τον εαυτό της, είτε ακόμα και αν δεν είσαι τίποτα από αυτά ακόμα αλλά βρίσκεσαι στην παρέα μας γιατί δίνουμε τις καλύτερες beauty συμβουλές! Ρίξε μία ματιά στα 15 προϊόντα για τις ραγάδες που θα είναι σωτήρια για το σώμα σου σε όποια φάση και αν βρίσκεσαι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved