Little Shopping Guide: Oι 10 καλύτερες παιδικές μάσκες προστασίας για τα μικρά σας

Στην Covid-19 εποχή οι προστατευτικές μάσκες είναι το A και το Ω στην καθημερινότητα των παιδιών.

Little Shopping Guide: Oι 10 καλύτερες παιδικές μάσκες προστασίας για τα μικρά σας

Eν μέσω πανδημίας δεν έχει αλλάξει μόνο η δική μας ζωή αλλά και των παιδιών. Τηλεκπαίδευση για τα πιο μεγάλα, full time απασχόληση εντός σπιτιού για τα πιο μικρά και καταστάσεις πρωτόγνωρες που είναι δύσκολα για εμάς να εξηγήσουμε και για εκείνα να τις διαχειριστούν. Σε αυτό όμως που δείχνουν ιδιαίτερη προσαρμοστικότητα είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου όταν μας συνοδεύουν εκτός σπιτιού, στα ψώνια του super market, σε μία επίσκεψη σε οικεία πρόσωπα, ακόμα και στο καθιερωμένο ραντεβού στον γιατρό ή σε μία βόλτα κοντά στο σπίτι.

Οι παιδικές μάσκες για προστασία από τον Covid-19, όμως, δεν μοιάζουν με αυτές των ενηλίκων. Πρέπει οι διαστάσεις τους -προφανώς!- να είναι πολύ μικρότερες και προσαρμοσμένες στα μικρά προσωπάκια και φυσικά πρέπει τα σχέδιά τους να είναι ευφάνταστα και παιχνιδιάρικα. Έτσι και τα παιδιά θα δουν ως διασκέδαση τη διαδικασία του «φοράω τη μάσκα μου και βγαίνω από το σπίτι» και θα αποφορτιστούν από το βαρύ κλίμα που «φέρνει» μαζί της μία πανδημία.

Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς και τα μικρά σας τις πιο χαρούμενες και στυλάτες, παιδικές μάσκες της αγοράς και σας τις παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery. Διαλέξτε το σχέδιο που πιστεύετε πως θα ενθουσιάσει τον/την μικρό/ή σας και αποκτήστε το τώρα, εύκολα και απλά, από την ασφάλεια του σπιτιού σας. Καλά Ψώνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved