Little Shopping Guide: 10 ανοιξιάτικα φορμάκια για το μωράκι σας

Aν μόλις γεννήσατε, δείτε ποιες πρέπει να είναι οι επόμενες αγορές για τον μικρό ή την μικρή σας.

Little Shopping Guide: 10 ανοιξιάτικα φορμάκια για το μωράκι σας

Mπήκε η άνοιξη! Και ημερολογιακά αλλά και συναισθηματικά. Ο καιρός έχει φτιάξει, η διάθεσή μας πάρα τα αυστηρά μέτρα για την πανδημία, έχει ανέβει και αν εσείς ανήκετε στην κατηγορία που μόλις αποκτήσατε το μωράκι σας και έχετε ένα νεογέννητο κοριτσάκι ή αγοράκι μέσα στο σπίτι σας, τότε το χαμόγελο στα χείλη και η ευτυχία σας είναι κάτι παραπάνω από δεδομένα! Και πώς μπορείτε να φτιάξετε ακόμα περισσότερο αυτό το κλίμα χαράς; Κάνοντας online shopping για το βρέφος σας!

Aπό τα πρώτα ρούχα -και ίσως τα πιο χαριτωμένα- που θα φορέσει το μωρό σας είναι τα ολόσωμα φορμάκια για 0-3 μηνών και αυτά πρέπει να αποκτήσετε τώρα, γιατί ως γνωστόν «όσα και να έχετε ποτέ δεν είναι αρκετά». Αν, δηλαδή, μόλις γεννήσατε, αυτά θα είναι τα μοναδικά αξεσουάρ που θα σας χρειαστούν τους επόμενους μήνες για να το ντύσετε, μέσα αλλά και έξω από το σπίτι. Με μακρύ μανίκι για να είναι ζεστό αυτόν και τον επόμενο μήνα, αλλά και με κοντό για τα τέλη Μαΐου, τα bodies που θα δείτε στην παρακάτω gallery θα δημιουργήσουν μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα για το μικρό σας και θα ανανεώσουν με τα μοτίβα και τα χρώματά του και τη δική σας διάθεση.

Φορμάκια για αγόρια και κορίτσια με απίθανα και ευφάνταστα σχέδια, όπως τρομπέτες, ελεφαντάκια, ήρωες της Disney και πολύχρωμα αρκουδάκια, θα τα βρείτε όλα στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς είναι ό,τι πρέπει για τους πρώτους μήνες της ζωής του μωρού σας και ταυτόχρονα είναι τα πιο cool spring looks που μπορεί να φορέσει ένα νεογέννητο. Kαλά, διαδικτυακά, ψώνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved