Little Shopping Guide: Τα πιο εορταστικά φορέματα για τη μικρή σας

Τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να είναι διαφορετικά αλλά η κόρη σας δεν παύει να είναι το πιο «λαμπερό αστέρι» και γι’ αυτό πρέπει να φοράει το αντίστοιχο φόρεμα.

Little Shopping Guide: Τα πιο εορταστικά φορέματα για τη μικρή σας

Βελούδινα, μπροκάρ, με δαντέλα, φιόγκους, λεπτομέρειες που ιριδίζουν και κεντημένα σχέδια, τα φορέματα για τις μικρές σας είναι και φέτος τόσο εντυπωσιακά όσο και τα προηγούμενα χρόνια. Ακόμα και αν το φετινό Ρεβεγιόν δεν περιλαμβάνει μεγάλες οικογενειακές συγκεντρώσεις, αλλά μικρά και ζεστά γεύματα στο σπίτι. Γεμάτα θαλπωρή και αγάπη. Όπως και εμείς θα ντυθούμε λιγότερο casual από ότι τις υπόλοιπες ημέρες της καραντίνας, έτσι και η κόρη σας θα φορέσει τα «καλά της» για να φάει μαζί σας, δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Και αυτό θα της φτιάξει τη διάθεση, όπως ακριβώς τη φτιάχνει και σε εμάς το να περιποιούμαστε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας. Γι΄ αυτό συγκεντρώσαμε παρακάτω τα oκτώ πιο κομψά girl dresses της αγοράς, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε online ή με τη μέθοδο του Click Away και να μπουν και αυτά κάτω από το δέντρο με τα πρωτοχρονιάτικο δώρα της. Τα πιο κομψά, τα πιο ρομαντικά, τα πιο ευφάνταστα και τα πιο χαρούμενα χειμωνιάτικα φουστάνια αξίζουν στη μικρή σας. «Dress to impress» ακόμα και όταν #μενουμεσπιτι. Ισχύει για εμάς όπως ισχύει και τις μικρές fashionistas.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved