Maternity Chic: Τα ωραιότερα φορέματα εγκυμοσύνης για αυτήν τη μεταβατική εποχή

Τι να φορέσεις τώρα που δεν κάνει πια ζέστη, αλλά σίγουρα δεν κάνει και πολύ κρύο.

Maternity Chic: Τα ωραιότερα φορέματα εγκυμοσύνης για αυτήν τη μεταβατική εποχή

Το φθινόπωρο είναι ένας πολύ ατμοσφαιρικός πρόλογος του χειμώνα, αλλά ταυτόχρονα και ένας κάπως μελαγχολικός επίλογος του καλοκαιριού. Είναι η ενδιάμεση αυτή περίοδος που δεν ξέρουμε πού να βγούμε, πώς να διακοσμήσουμε το σπίτι μας και φυσικά τι να φορέσουμε, ειδικά στην περίοδο της εγκυμοσύνης.

Τα φορέματα, αν βρίσκεσαι στους τελευταίους μήνες της κύησης και οι αλλαγές στο σώμα σου είναι πλέον αισθητές, πρέπει να είναι αέρινα, άνετα, όχι πολύ «χοντρά» αλλά ούτε και υπερβολικά «λεπτά».

Πρέπει να έχουν αισθητική, διακριτικά patterns, κομψές μονοχρωμίες και να μπορείς να τα φοράς 24 ώρες την ημέρα χωρίς να νιώθεις ούτε στιγμή «εκτός θέματος». Γι’ αυτό πρέπει να επενδύσεις σε σχέδια που θεωρούνται διαχρονικά σε ό,τι αφορά το maternity style και εκφράζουν εσένα και την προσωπικότητά σου αυτήν την τρυφερή περίοδο της ζωής σου.

Στην παρακάτω gallery βρήκαμε για εσένα τα 8 καλύτερα νέα σχέδια φορεμάτων εγκυμοσύνης και μπορείς να τα κάνεις δικά σου από την άνεση του καθιστικού σου. Σε περίοδο καραντίνας ευτυχώς υπάρχει το online shopping στις ζωές μας και τις κάνει λίγο πιο διασκεδαστικές.

Καλά ψώνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved