Copy the (mini) Look: Η Harper Beckham φόρεσε το floral φόρεμα με τρόπο που θα ζήλευε η Victoria

Και εμείς σας δείχνουμε πού να βρείτε αντίστοιχα κομμάτια για τη μικρή σας.

Copy the (mini) Look: Η Harper Beckham φόρεσε το floral φόρεμα με τρόπο που θα ζήλευε η Victoria

Η εννιάχρονη κόρη του David και της Victoria Beckham, Ηarper, έχει πάρει σίγουρα πολλά στοιχεία και από τους δύο. Τον αυθορμητισμό του πατέρα της, παραδείγματος χάριν, αλλά και την απαράμιλλη αισθητική της μαμάς της. Και μπορεί να είναι ακόμα πολύ μικρή για να φορέσει τα ladylike φορέματα και τις ψηλόμεσες loose παντελόνες που σχεδιάζει η Victoria για το ομώνυμο luxury brand της, αλλά είναι στην κατάλληλη ηλικία για να κάνει μία ρομαντική εμφάνιση που δεν είναι καθόλου μα καθόλου «υπερβολικά παιδική».

victoria beckham kai harper


Η Victoria, λοιπόν, έχει ανεβάσει μία φωτογραφία στο Instagram της όπου φαίνεται να αγκαλιάζει σφιχτά τη μικρή και εκεί να κοιτάει χαμογελαστά τον φακό. Η Harper φοράει στo συγκεκριμένο post ένα maxi, floral φόρεμα σε μοβ αποχρώσεις και ένα ζευγάρι biker boots, που θυμίζουν Dr. Martins, από κάτω. Το look της άνετα θα το βλέπαμε πάνω σε κορίτσια και γυναίκες διαφόρων ηλικιών και σε όλες τις περιπτώσεις θα έδειχνε το ίδιο κομψό και στυλάτο. Mπορείτε και εσείς να υιοθετήσετε αυτό το all weather trend και να φορέσετε στην κόρη σας ένα printed, λουλουδάτο φόρεμα σαν αυτά που θα δείτε στην παρακάτω gallery.

Τώρα που πλησιάζουμε στις γιορτές ένα μάλλινο cardigan θα ήταν ιδανικό για ολοκληρώσει το σύνολό της και να μην κρυώνει μέσα και έξω από το σπίτι. Όποιο φόρεμα και να διαλέξετε το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την επιλογή σας από ό,τι καταλαβαίνουμε παρατηρώντας την Harper. Το boho style της μικρής είναι πολύ πιο θελκτικό από το corporate σύνολο της μητέρας της και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Άλλωστε αν δεν μαθαίνουμε στα παιδιά από μικρά να νιώθουν, να φέρονται αλλά και να ντύνονται ως «ελεύθερα πνεύματα», ποιο το νόημα της παιδικότητας, της ανεμελιάς αλλά και της ανεξαρτησίας τους στο μέλλον. Bohemian style για μικρά και μεγάλα free-spirit κορίτσια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved