Ναι, υπάρχουν προϊόντα που μπορείς να μοιραστείς με το παιδάκι σου

…και θα κάνουν καλό και στους δύο σας

Χριστίνα Χρόνη
Ναι, υπάρχουν προϊόντα που μπορείς να μοιραστείς με το παιδάκι σου

Πριν έρθει στη ζωή σου το παιδάκι σου, δεν πίστευες ότι θα φτάσει η στιγμή που θα διαβάζεις ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ τις ετικέτες των προϊόντων ή που θα έψαχνες με τις ώρες την τέλεια βρεφική κρέμα. Να που ήρθε όμως αυτή η στιγμή και που σε νοιάζει πολύ τι θα βάλεις στο δέρμα του παιδιού σου. Για τον εαυτό σου ούτε λόγος, θα φορέσεις ότι υπάρχει, ότι περισσέψει, γιατί οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει και το νούμερο ένα είναι και θα παραμείνει για πάντα το παιδί σου.

Σε καταλαβαίνουμε, μαζί σου είμαστε και μαζί σου είναι όλες οι μαμάδες στον κόσμο. Η φροντίδα του εαυτού σου όμως δεν πρέπει να περνά σε δεύτερη μοίρα. Πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου για να είσαι καλά. Αν άλλωστε είσαι εσύ καλά τότε όλα θα βρουν το δρόμο τους. Η φροντίδα του εαυτού σου ασφαλώς περιλαμβάνει την υγεία σου αλλά και την περιποίησή σου και κάπως έτσι φτάνουμε στο σημερινό μας 5 minute beauty θέμα: Η δική σου περιποίηση.

Δύσκολα θα σε πείσουμε ότι πρέπει να προσέχεις τι φοράς όσο προσέχεις και το μωρό σου γι᾽αυτό είπαμε σήμερα να σου δείξουμε προϊόντα που μπορείτε να μοιραστείτε. Ναι, είναι προϊόντα ειδικά διαμορφωμένα για μωρά που όμως μπορείς να τα φορέσεις και εσύ και μέσα σε 5 λεπτά να φροντίσεις τον εαυτό σου και να κάνεις bonding με το παιδί σου. Για ρίξε μία ματιά…

Avene Pediatril Cleansing Water

Avene, Pediatril Cleansing Water
Είναι ένα απόλυτα ασφαλές και φυσικό νερό καθαρισμού με το οποίο μπορείς να καθαρίζεις το πρόσωπο του μωρού σου αλλά και το δικό σου. Με ένα πέρασμα απομακρύνει πολύ απαλά τους ρύπους και αφήνει την επιδερμίδα απίστευτα απαλή και δροσερή. Ό, τι πρέπει για να τελειώσεις τη μέρα σου.

Frezyderm Sensitive Kids Magic Spray for Girls

Frezyderm, Sensitive Kids Magic Spray for Girls
Είναι ένα σπρέι που ξεμπερδεύει τα μακριά μαλλιά και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν τα κοριτσάκια, αγοράκια με μακριά μαλλιά και… εσύ! Κάνει απίστευτα απαλή την τρίχα, ευκολοχτένιστη και σύμφωνα με μαρτυρίες, εξαλείφει το φριζάρισμα.

Kiehls Baby Lip Balm

Kiehl's, Baby Lip Balm
Είναι ό, τι πιο πολυτελές έχει αγγίξει τα χείλη σου αλλά είναι φτιαγμένο για το μωράκι σου. Είναι απόλυτα φυσικό, προστατεύει από το κρύο και την αφυδάτωση και θα το φοράτε συνέχεια πριν δώσετε χιλιάδες φιλιά ο ένας στον άλλο!

Korres Ocean Size Hug Αφρολουτρο

Korres, Ocean Size Hug Αφρόλουτρο
Είναι απίστευτα απαλό αλλά και ευωδιαστό, κάνει διασκεδαστικό αφρό και μπορεί να το χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια. Seriously, uα σε κάνει να μην θέλεις να χρησιμοποιήσεις ξανά αφρόλουτρο για ενήλικες, θυμήσου αυτό που σου λέμε.

L Occitane Shea Baby Lovely Gentle Moisturizing Milk

L' Occitane, Shea Baby Lovely & Gentle Moisturizing Milk
Αυτό το ενυδατικό γαλάκτωμα είναι ειδικά μελετημένο για να προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση στη βρεφική επιδερμίδα αλλά και στη δική σου. Απορροφάται αμέσως, κάνει το δέρμα μεταξένιο και έχει την πιο υπέροχη μωρουδίστικη μυρωδιά.

Pharmasept Baby Natural Oil

Pharmasept, Baby Natural Oil
Είναι ένα έλαιο που ανακουφίζει την επιδερμίδα και δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ ενυδάτωσης για το δέρμα του μωρού σου. Σε εσένα μπορεί να χαρίσει απαλότητα και θρέψη ακόμα και αφού έχεις πλύνει τα πάντα στο χέρι. Είναι ένα προϊόν που θα τελειώσεις πριν ακόμα το καταλάβεις!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved