Η συγκινητική ιστορία πίσω από αυτές τις τρυφερές φωτό μωρών με κατοικίδια

«Δεν ήθελα άλλο κατοικίδιο, μέχρι που τράβηξα αυτές τις φωτογραφίες»!

Η συγκινητική ιστορία πίσω από αυτές τις τρυφερές φωτό μωρών με κατοικίδια

Η φωτογράφος Sujata Setia είναι μαμά μίας κόρης και μέχρι πέρυσι και «μαμά» ενός αξιολάτρευτου σκύλου, του Mustang. Μέχρι τη μέρα, που ο σκύλος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια. Ο σύζυγός της ήθελε να πάρουν ένα νέο σκύλο, προκειμένου η κόρη τους να μη νιώθει στεναχώρια και να έχει μία παρέα, που θα γιατρέψει τον πόνο της από την απώλεια του Mustang.

Ωστόσο, η φωτογράφος δεν ήθελε να ακούει το ενδεχόμενο αυτό. Δεν ήθελε ένα νέο σκύλο, δεν ήθελε κανένα άλλο κατοικίδιο, καθώς ο πόνος της για την απώλεια του Mustang ήταν μεγάλος, ενώ ήταν σίγουρη ότι το κενό του δε θα μπορούσε να το αναπληρώσει ένα άλλο κατοικίδιο.

Μέχρι, που αποφάσισε να ξεκινήσει ένα νέο πρότζεκτ στη μνήμη του σκύλου τους. Όταν εκείνος ήταν στη ζωή, συχνά τον τραβούσε φωτογραφίες με τα παιδιά των πελατών της και όλοι έλεγαν για το πόσο υπέροχες ήταν. Έτσι, αποφάσισε να απαθανατίζει νεογέννητα μωρά αγκαλιά με χνουδωτά ζωάκια, όπως ήταν ο Mustang. Το αποτέλεσμα, αλλά και η γαλήνια εικόνα των μωρών, αγκαλιά με τα ζωάκια, την έκαναν να αλλάξει γνώμη. Κατάλαβε, ότι για τα παιδιά είναι η καλύτερη παρέα, ότι δίπλα τους νιώθουν ένα είδος ασφάλεια και πως ενδεχομένως και η κόρη της, θα έχει την ίδια ανάγκη. Έτσι, αποφάσισαν να αποκτήσουν όχι ένα, αλλά δύο σκυλάκια.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery κάποιες από τις φωτογραφίες της Sujata Setia και θα καταλάβετε, γιατί άλλαξε γνώμη. Είναι από τις πιο γαλήνιες φωτογραφίες, που έχουμε δει ποτέ.

Πηγή: Boredpanda

Διαβάστε επίσης

Φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία ανάμεσα σε ένα παιδί και έναν σκύλο (pics)

Τριάντα μοναδικές φωτογραφίες με ζώα και παιδιά σε τρυφερές στιγμές (pics)

Ωραιότερες φωτογραφίες με μωρά δεν έχετε δει ποτέ ξανά (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved