8 απίθανα πράγματα για τα παιδιά του Ιουλίου

Χαρακτηριστικά που κάνουν τα παιδιά του Ιουλίου τόσο λαμπερά, μοναδικά, ξεχωριστά.

8 απίθανα πράγματα για τα παιδιά του Ιουλίου

Τα μωρά του Ιουλίου είναι η καλύτερη συντροφιά

Bigstock

Αν γεννηθήκατε τον Ιούλιο ή έχετε γεννήσει ένα μικρούλι αυτό το μήνα ή πρόκειται να γίνεται μαμά μέσα στον μήνα, σε αυτό το άρθρο θα μάθετε μερικά συναρπαστικά πράγματα για τα μωρά του Ιουλίου.

Πιο υγιή; ✔️ Πιο ευτυχισμένα; ✔️ Επίσης τα μωρά του Ιουλίου μοιράζονται τον ίδιο μήνα γέννησης με την Πριγκίπισσα Diana, τον Robin Williams, τη JLo και τόσους ακόμη σταρ.

Πάμε να δούμε αναλυτικά όμως, όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα μωρό του Ιουλίου ξεχωριστό.

Τα μωρά του Ιουλίου ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου ή του Λέοντα

Bigstock

Είναι αστείο και αφοσιωμένο στην οικογένειά του

Τα μωρά του Ιουλίου γεννιούνται με χιούμορ και κάνουν τους ανθρώπους που έχουν γύρω τους να γελούν με την καρδιά τους. Όσο για τα άστρα; Το ζώδιό τους το λέει ξεκάθαρα: Τα μωρά που γεννιούνται τον Ιούλιο είναι αφοσιωμένα μέλη της οικογένειας. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό αγαπημένοι μας γονείς; Ότι το λατρεμένο σας μικράκι θα μεγαλώσει και θα γίνει ένα παιδί που θα νοιάζεται και θα είναι ένας πιστός ενήλικας. Τα μωρά του Ιουλίου πάντα θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν (και τα αδέρφια τους φυσικά) ακόμη και όταν δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Έχει μικρές πιθανότητες να γίνει CEO σε κάποια εταιρεία

Η μικρή χαρά της ζωής σας μπορεί να τα καταφέρνει υπέροχα σε άλλα πράγματα, στο επιχειρηματικό κομμάτι όμως δεν θα τα πάει και τόσο καλά. Έρευνα του Πανεπιστημίου Βritish Columbia Sauder School of Business έδειξε ότι οι περισσότεροι CEO γεννιούνται τον Μάρτιο και τον Απρίλιο και οι λιγότεροι τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Μπορεί να μην σας βλέπει καλά

Έρευνα του Ισραήλ που έγινε σε 300.000 άτομα έδειξε ότι τα παιδιά που γεννιούνται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να αναπτύξουν μυωπία.

Είναι το πιο ευτυχισμένο παιδί

Καλοκαιρινό μωρό = Ευτυχισμένος ενήλικας; Μάλλον και σύμφωνα με την έρευνα του Vanderbilt University τα μωρά που γεννιούνται το καλοκαίρι έχουν λίγες πιθανότητες να αναπτύξουν κατάθλιψη σε αντίθεση με τα μωρά που γεννιούνται τον χειμώνα. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η ευτυχία αυτών των παιδιών έχει να κάνει με το καλοκαίρι.

Τα μωρά του Ιουλίου είναι πιθανό να γίνουν αριστερόχειρες

Bigstock

Θα έχει ηγετικές ικανότητες

Τα μωρά που γεννιούνται τον Ιούλιο είναι φιλόδοξα και γενναιόδωρα. Συνήθως εμπνέουν τους άλλους και αναλαμβάνουν την ευθύνη στην εταιρεία τους, κάτι που τους κάνει καλούς ηγέτες.

Ενδέχεται να ψηλώσει αρκετά

Αν θέλετε το παιδί σας να ακολουθήσει το μπάσκετ ίσως και να το καταφέρει. Σύμφωνα με μια έρευνα του Πανεπιστημίου του Cambridge, τα μωρά που γεννιούνται το καλοκαίρι γίνονται ψηλοί ενήλικες. Γιατί; Όπως φαίνεται η βιταμίνη D, απορροφάται καλύτερα από τις έγκυες μητέρες το δεύτερο και το τρίτο τρίμηνο και αυτή η ενίσχυση βιταμίνης δίνει στα μωρά το πλεονέκτημα να ψηλώσουν περισσότερο μεγαλώνοντας.

Η τυχερή του πέτρα είναι το ρουμπίνι

Τα ρουμπίνια συμβολίζουν την υγεία και την ευημερία.

Έχει θετική ενέργεια

Τα μωρά που γεννιούνται τον Ιούλιο τείνουν να έχουν περισσότερη θετικότητα, σύμφωνα με αυτή την έρευνα. Για ακόμη μια φορά μπορείτε να ευχαριστήσετε την βιταμίνη D για αυτό.

πηγή: tinybeans.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved