Τα παιδιά του Ιουνίου είναι κοινωνικά, ξενύχτηδες και ξέρουν τι θέλουν

Ποια τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Ιούνη;

Τα παιδιά του Ιουνίου είναι κοινωνικά, ξενύχτηδες και ξέρουν τι θέλουν

Τα παιδιά του Ιουνίου ξέρουν τι θέλουν και το διεκδικούν. Αγαπούν τις τέχνες και είναι κοινωνικά.

Bigstock

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούνη είναι παιδιά του καλοκαιριού. Είναι αισιόδοξα, αγαπούν τις τέχνες και ξέρουν τι θέλουν.

Αυτά δεν είναι όμως τα μόνα κοινά τους χαρακτηριστικά. Παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα παιδιά του Ιουνίου.

Το ζώδιό τους είναι Δίδυμος ή Καρκίνος

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μέχρι και τις 21 Ιουνίου είναι Δίδυμοι στο ζώδιο. Χαρακτηριστικά τους είναι η αγάπη για τη μάθηση και τις αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και η… γκρίνια. Τα παιδιά με γενέθλια από τι 22 Ιουνίου και μετά είναι Καρκίνοι που χαρακτηρίζονται για την ευαισθησία τους και συνήθως είναι κλειστά στον χαρακτήρα.

Το λουλούδι τους είναι το τριαντάφυλλο

Το λουλούδι του Ιουνίου είναι το τριαντάφυλλο το οποίο συμβολίζει την αγάπη, το νοιάξιμο, την τρυφερότητα.

Έχουν τρεις τυχερές πέτρες

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούνη έχουν τρεις τυχερές πέτρες, το μαργαριτάρι, τον αλεξανδρίτη και την φεγγαρόπετρα. To μαργαριτάρι είναι σύμβολο της αγάπης, της ομορφιάς, της αθωότητας και της καθαρότητας. Ο αλεξανδρίτης υπάρχει σε πολλά και διαφορετικά χρώματα όπως μπλε, πράσινο, ροζ.

Είναι έξυπνα

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Columbia, τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού έχουν υψηλότερο IQ.

Βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο

Τα παιδιά του Ιουνίου είναι αισιόδοξα και σύμφωνα με τους ερευνητές αυτό οφείλεται στο ότι εκτίθενται από νωρίς στον ήλιο άρα έχουν ανεβασμένα επίπεδα βιταμίνης D.

Θέλουν να νιώθουν ασφαλή

Έρευνες δείχνουν ότι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Μάιο και τον Ιούνιο έχουν χαμηλότερα επίπεδα ντοπαμίνης κάτι που επηρεάζει τη σχέση τους με τον κίνδυνο.

Είναι εξωστρεφή

Τα παιδιά του Ιουνίου είναι εξωστρεφή, κοινωνικά και απολαμβάνουν την παρέα των άλλων. Ταυτόχρονα βέβαια θέλουν να παίρνουν τον χρόνο τους και κάποιες φορές επιδιώκουν να περνούν χρόνο μόνα τους.

Είναι ξενύχτηδες

Σύμφωνα με μελέτες τα παιδιά που γεννιούνται την άνοιξη και το καλοκαίρι αργούν να κοιμηθούν το βράδυ και παρουσιάζουν διάθεση για παιχνίδι ακόμα και μεταμεσονύκτια.

Ξέρουν τι θέλουν και το διεκδικούν

Τα παιδιά του Ιουνίου είναι ξέρουν τι θέλουν και δουλεύουν με προσήλωση για να πετύχουν τον στόχο του. Βρίσκουν τρόπους να ξεπεράσουν τα εμπόδια που συναντούν στον δρόμο τους και ξέρουν πώς να έχουν υπομονή και επιμονή.

Με πληροφορίες από findyourmomtribe.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved