Νεογέννητα χασμουριούνται νυσταγμένα - Το πιο γλυκό φωτογραφικό άλμπουμ

Νεογέννητο χασμουριέται στην αγκαλιά της μαμάς του.

Instagram / fotografie_eweliny

Οι φωτογραφίες της Έβελιν είναι τρυφερές και υπέροχες.

Η Έβελιν είναι μαμά και φωτογράφος νεογέννητων. Το προφίλ της στο Instagram έχει πάνω από 1.100 φωτογραφίες, όλες μίνιμαλ, αυθόρμητες, φυσικές.

Η φωτογράφος απαθανατίζει τα νεογέννητα στο μαιευτήριο τις πρώτες δύο μέρες μετά τη γέννησή τους ή στο σπίτι και δίνει έμφαση στις εκφράσεις, στις κινήσεις και στα συναισθήματα.

Από τις πιο απολαυστικές φωτογραφίες που μπορεί να δει κανείς στο προφίλ της είναι αυτές με νεογέννητα που χασμουριούνται. Τα μωρά χασμουριούνται νυσταγμένα στην αγκαλιά των γονιών τους ή στο κρεβάτι τους και η Έβελιν απαθανατίζει τις στιγμές.

Στην gallery που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει κάποιες από αυτές.

Η Έβελιν ξεκίνησε να ασχολείται με τη φωτογράφιση νεογέννητων μετά τη γέννηση και του δεύτερου γιου της. Η ενασχόλησή της αυτή προέκυψε από μία δική της ανάγκη να απαθανατίζει τις πρώτες στιγμές με τα μωρά της και αποφάσισε το ίδιο να κάνει και για άλλους γονείς.

Πρόσφατα ξεκίνησε να ασχολείται και με τη φωτογράφιση τοκετού. Σε ανάρτησή της στην οποία δημοσίευσε φωτογραφίες από τον πρώτο τοκετό στον οποίο παρευρέθηκε ως φωτογράφος έγραψε :

«Τοκετός.

Δεν έχει σημασία αν είναι με καισαρική ή φυσιολογικός.

Η γέννηση είναι το θαύμα της ζωής.

Ο τοκετός είναι μια προσπάθεια για το γυναικείο σώμα. Ο τοκετός είναι η στέψη αυτού που έχει κάνει το σώμα μας.

Για 9 μήνες μοιραστήκαμε κάθε ανάσα που παίρναμε, κάθε γεύμα που είχαμε, κάθε γουλιά νερού, κάθε συναίσθημα, με ένα ανθρωπάκι που μεγάλωσε κάτω από την καρδιά μας.

Αυτός ο δεσμός παραμένει για πάντα.

Ο τοκετός είναι το τέλος και η αρχή ταυτόχρονα.

Γεια σου Άλεξ!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved