Τα πιο γλυκά πορτρέτα μωρών

Οι φωτογραφίες της Courtney είναι minimal και υπέροχες.

Τα πιο γλυκά πορτρέτα μωρών

Νεογέννητο ποζάρει στον φακό της Courtney.

Instagram / sweetly.grown.photography

Η Courtney είναι μαμά τριών παιδιών και φωτογράφος. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει κάνει όλων των ειδών τις φωτογραφίσεις: γαμήλιες, οικογενειακές, νεογέννητων. Η φωτογράφιση μωρών, ωστόσο, ήταν και είναι η αγαπημένη της για αυτό και έχει επικεντρωθεί στο είδος αυτό.

Το στιλ της Courtney είναι κατά κύριο λόγο μίνιμαλ. Στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες που τραβά και είναι ένα πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ με φωτογραφίες μωρών λίγων ημερών ή εβδομάδων.

https://www.instagram.com/p/Ch9ppnurZul

Τα γήινα χρώματα κυριαρχούν και τα μωρά παίρνουν τις πιο αξιολάτρευτες πόζες. Η φωτογράφος εστιάζει στο πρόσωπό τους και με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατίζει τις απολαυστικές τους γκριμάτσες.

Δείτε μερικά από τα πορτρέτα νεογέννητων που έχει η Courtney στο προφίλ της, στην gallery που ακολουθεί.

Φωτογράφιση νεογέννητων: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς

Η φωτογράφιση νεογέννητου είναι διαφορετική από τη φωτογράφιση τοκετού. Στη φωτογράφιση γέννας η φωτογράφος είναι μέσα στο δωμάτιο τοκετού και τραβά φωτογραφίες καθ’ όλα τα στάδια του τοκετού πριν κατά τη διάρκεια και μετά τη γέννηση του μωρού. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι φωτογραφίες της μαμάς όταν ακόμα έχει συσπάσεις, οι φωτογραφίες του μωρού τι στιγμή της γέννας, η πρώτη αγκαλιά, ο πρώτος θηλασμός.

Η φωτογράφιση νεογέννητου από την άλλη γίνεται συνήθως κάποιες μέρες μετά τον τοκετό στο σπίτι της οικογένειας ή σε επαγγελματικό στούντιο, ανάλογα με την προσέγγιση και το στιλ των φωτογραφιών που προτιμούν οι γονείς.

Στη φωτογράφιση καλό είναι το μωρό να είναι ήδη ταϊσμένο και αλλαγμένο για να μην είναι ανήσυχο, ενώ ιδανικό θεωρείται να κοιμάται για να μπορεί ο φωτογράφος να κάνει χωρίς εμπόδια τη δουλειά του.

Οι γονείς συνήθως συζητούν από πριν για το στιλ της φωτογράφισης, τα ρούχα ώστε διευθετηθεί η κάθε λεπτομέρεια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved