Ζαρωμένα πατουσάκια μικρών κολυμβητών (εικόνες)

  • Φωτογραφίες με νεογέννητα μωρά.
Ζαρωμένα πατουσάκια μικρών κολυμβητών (εικόνες)

Από την πρώτη στιγμή δημιουργούνται μέσα σε ένα υγρό περιβάλλον. Θεέ μου, τι δημιουργείς. Πόσα θαύματα! Μικρά πλασματάκια που μεγαλώνουν σιγά-σιγά, πόντο-πόντο, λεπτό προς λεπτό.

Δέρμα, ιστός, οστά, μάτια, καρδιά...

Για εννιά μήνες μεγαλώνει αυτό το μικρό ανθρωπάκι μέσα στα σπλάχνα της μητέρας του και περιμένει με αγωνία να γνωρίσει τον άνθρωπο που ακούει όχι μόνο τη φωνή του αλλά και τον χτύπο της καρδιάς του.

Και γεννιέται. Και μαζί γεννιέται και η μάνα. Δακρύζει, καρδιοχτυπά και η αγάπη ξεχειλίζει από μέσα της. Η πρώτη αγκαλιά είναι εκείνη που θυμάται για πάντα. Εκείνο το άγγιγμα στο γυμνό δέρμα του μωρού της. Το δέρμα που τρέμει από φόβο μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται στα πιο ασφαλή χέρια.

Και έπειτα έρχονται οι πρώτες φωτογραφίες. Σαν τούτες εδώ. Που δείχνει καθημερινά η Monet Nicole μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Μωράκια και μανούλες από τη στιγμή του τοκετού.

Μικροί κολυμβητές

Μέσα σε αυτές, βρήκαμε και τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω. Πατουσάκια ζαρωμένα που δεν γίνεται να μην σε κάνουν να χαμογελάσεις και αν είσαι έγκυος να φανταστείς πώς θα είναι τα μικρά πατουσάκια του δικού σου μικρού κολυμβητή ή αν είσαι ήδη μαμά πώς μεγάλωσαν αυτά τα πατουσάκια και κάνουν πια τα δικά τους βήματα στον κόσμο αυτό.

Όλες απολαυστικές και όλες μοναδικές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved