Τα παιδιά του Σεπτεμβρίου είναι αισιόδοξα, οργανωτικά και αγαπούν τον αθλητισμό

Ποια κοινά χαρακτηριστικά μοιράζονται τα παιδιά του Σεπτεμβρίου;

Τα παιδιά του Σεπτεμβρίου είναι αισιόδοξα, οργανωτικά και αγαπούν τον αθλητισμό
Little laughing baby boy playing in yellow foliage. Autumn in the city park Bigstock

Μελέτες δείχνουν ότι ο μήνας και η εποχή γέννησης είναι πιθανό να επηρεάζουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που διαμορφώνουμε μεγαλώνοντας. Αναπόφευκτα, λοιπόν, και τα παιδιά του Σεπτεμβρίου, δηλαδή τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου, μοιράζονται ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά, εκτός από το ζώδιο, το αγαπημένο λουλούδι και την πέτρα. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά.

Ξεκινάμε από τα βασικά.

Το ζώδιό τους είναι Παρθένος ή Ζυγός

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου είναι Παρθένοι. Χαρακτηριστικά τους είναι η τάξη, η οργανωτικότητα και η παρατηρητικότητα. Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μετά τις 22 Σεπτέμβρη είναι Ζυγοί που αγαπούν την ισορροπία, την ασφάλεια και τη συναναστροφή με άλλους ανθρώπους.

Τα λουλούδια τους είναι ο Αστήρ και το Χωνάκι

Δύο άνθη με έντονα χρώματα. Ο Αστήρ έχει μακρόστενα και πολλά πέταλα σε μωβ χρώμα, ενώ το Χωνάκι το οποίο στα αγγλικά λέγεται «Morning Glory» δηλαδή «πρωινή δόξα», έχει πιο ιδιαίτερο σχήμα και πιο σκούρο χρώμα και πάλι σε μωβ απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/CXFe4JpP7L1

Η τυχερή τους πέτρα είναι το ζαφείρι

Η πέτρα όσων έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβρη είναι το ζαφείρι, ένα πολύτιμος λίθος που συμβολίζει την βαθιά αγάπη, την πίστη, τη σοφία και την ευγένεια.

Είναι οργανωτικά και έχουν καλές επιδόσεις στο σχολείο

Τα παιδιά του Σεπτεμβρίου αγαπούν την οργάνωση και την τάξη. Πιθανά αυτός να είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίας τα παιδιά που έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα φαίνεται να διαπρέπουν στο σχολείο, σύμφωνα με βρετανική έρευνα.

Αγαπούν τον αθλητισμό

Μην απορήσετε εάν το μικρό σας δείξει από νωρίς την κλίση του σε κάποιο άθλημα. Όπως διαβάζουμε και στο happiestbaby.com, τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβρη και γενικά τους φθινοπωρινούς μήνες, φαίνεται να έχουν πιο δυνατό και αθλητικό σώμα, τουλάχιστον σε σχέση με τα παιδιά του καλοκαιριού.

Έχουν γεννηθεί τον πιο δημοφιλή μήνα γέννησης

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας με τις περισσότερες γεννήσεις στην Αμερική και τον κάνει τον πιο δημοφιλή μήνα γέννησης. Επίσης, διάσημοι που έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα είναι η Beyonce, ο Will Smith και ο πρίγκιπας Harry.

Δείτε ακόμα περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβρη στην gallery που ακολουθεί.

Με πληροφορίες από happiestbaby.com, goodhousekeeping.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved