Ασπρόμαυρες φωτογραφίες νεογέννητων δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους

Οι φωτογραφίες της Eva Rose αποτυπώνουν τη μαγεία του τοκετού.

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες νεογέννητων δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους
Instagram / evarosebirth

Η Eva Rose είναι μαία και επαγγελματίας φωτογράφος γέννας. Βρίσκεται δίπλα στη νέα μητέρα σε όλα τα στάδια του τοκετού και με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατίζει την ανυπομονησία, την πρώτη αγκαλιά, τον πρώτο θηλασμό.

«Στόχος μου είναι να ενημερώσω και να δημιουργήσω θετικά συναισθήματα για μία από τις πιο σπουδαίες εμπειρίες στη ζωή, τον τοκετό» γράφει η ίδια στον επαγγελματικό της λογαριασμό στο Instagram, Eva Rose Birth, που μετρά πάνω από 204 χιλιάδες ακολούθους. Στο συγκεκριμένο προφίλ, μπορεί να δει κανείς πάνω από 1200 φωτογραφίες γέννας από όλα τα στάδια του τοκετού.

Εγκυμονούσες που υπομένουν με στωικότητα τις συσπάσεις του τοκετού…

https://www.instagram.com/p/CZ48SsRKV0_

τη στιγμή που ένα μωρό γεννιέται…

https://www.instagram.com/p/CdL_Zo7KuaM

γονείς που κρατούν για πρώτη φορά τα μωρά τους αγκαλιά.

https://www.instagram.com/p/CafZna6KqrL

Πολλές από τις φωτογραφίες της Eva είναι ασπρόμαυρες, ένα χαρακτηριστικό τους που τις κάνει ακόμα πιο ατμοσφαιρικές. Από τις πιο ιδιαίτερες είναι οι φωτογραφίες νεογέννητων δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους. Κάποια απολαμβάνουν την πρώτη αγκαλιά της μαμάς τους, άλλα τον πρώτο θηλασμό. Φωτογραφίες που δίνουν μία γεύση για τη μαγεία του τοκετού και περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο όλα όσα βιώνει μία μητέρα τις στιγμές αυτές.

Δείτε κάποιες από αυτές που έχουμε ξεχωρίσει στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved