Ασπρόμαυρες φωτογραφίες νεογέννητων που κοιμούνται

Οι φωτογραφίες της Sarah είναι ατμοσφαιρικές και πολύ ιδιαίτερες.

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες νεογέννητων που κοιμούνται
Instagram / sarbury_photo_design

Η Sarah είναι επαγγελματίας φωτογράφος με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας. Εξειδικεύεται στις φωτογραφίες μωρών και αυτό που τις κάνει τόσο ιδιαίτερες είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια, τις εκφράσεις, το δέσιμο γονιού και μωρού και την προσωπικότητα του κάθε μωρού.

Φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι οι πολύ κοντινές και οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες νεογέννητων. Οι πολύ κοντινές εστιάζουν στο πρόσωπο, τα χέρια ή τα πόδια του μωρού.

https://www.instagram.com/p/CYgOmLJvatQ

Οι ασπρόμαυρες είναι πιο καλλιτεχνικές και ατμοσφαιρικές. Σε άλλες τα μωρά ποζάρουν μόνα τους στον φακό και σε άλλα μαζί με τους γονείς τους.

https://www.instagram.com/p/CWkwAL_PCQ8

Στις περισσότερες φωτογραφίες της Sarah, τα μωρά κοιμούνται γαλήνια, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε αυτού του είδους τις φωτογραφίσεις.

Δείτε κάποιες από τις αγαπημένες μας που έχει δημοσιεύσει η φωτογράφος στο Insatgram στην gallery που ακολουθεί.

Πόσες ώρες κοιμούνται τα μωρά;

Τους πρώτους μήνες μετά τον τοκετό, ο ύπνος του μωρού περνάει πολλά και διαφορετικά στάδια. Οι ώρες ύπνου του μωρού εξαρτώνται από την ηλικία του.

  • Μωρό έως 3 μηνών: Τις πρώτες εβδομάδες το μωρό χρειάζεται 13 με 17 ώρες ύπνου την ημέρα. Σε αυτήν την ηλικία, ο κάθε ύπνος έχει συνήθως διάρκεια δύο με τέσσερις ώρες, καθώς ξυπνάει για να φάει, για να αλλαχτεί η πάνα του ή απλώς επειδή είναι ανήσυχο.
  • Μωρό 4 με 6 μηνών: Τα βρέφη αυτής της ηλικίας κοιμούνται 12 με 16 ώρες την ημέρα. Επίσης, αρχίζουν πλέον να κοιμούνται πολλές συνεχόμενες ώρες το βράδυ, συνήθως πέντε με έξι,
  • Μωρό 7 με 11 μηνών: Και τα μωρά αυτής της ηλικία χρειάζονται δώδεκα με δεκαέξι ώρες ύπνου την ημέρα. Ωστόσο πλέον, το βρέφος μπορεί να κοιμηθεί έως και δέκα με δώδεκα ώρες σερί το βράδυ, ενώ οι ύπνοι κατά τη διάρκεια της ημέρας, μειώνονται στους δύο με τρείς.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved