Αυτό είναι το πιο απολαυστικό βίντεο μίας κουρασμένης μαμάς (vid)

Σίγουρα θα ταυτιστείτε κι εσείς. 

Αυτό είναι το πιο απολαυστικό βίντεο μίας κουρασμένης μαμάς (vid)
Instagram / sandra.glows

H Sandra είναι μαμά και beauty expert. Για αυτήν το Instagram είναι εργαλείο δουλειάς συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μυστικά και tips για μακιγιάζ. Οι αναρτήσεις της χαρακτηρίζονται από χιούμορ το οποίο είναι ακόμα πιο έντονο από όταν η Sandra έγινα μαμά. Το νεότερο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε πολύ πρόσφατα και μέσα από τις δημοσιεύσεις της, η νεαρή μητέρα περιγράφει τη νέα της καθημερινότητα.

Από τα πιο απολαυστικά βίντεο, το οποίο μάλιστα έχει αναδημοσιευτεί και από άλλους λογαριασμούς στο Instagram, είναι το παρακάτω. Η Sandra κρατά την χαριτωμένη μπέμπα στην αγκαλιά της και για να δείξει το πόσο κουρασμένη και άυπνη είναι έχει στερεώσει στα μάτια της δύο μπατονέτες για να τα κρατήσει ανοιχτά.
«Καλημέρα. Τα βάσανα κάθε νέας μητέρας» σχολιάζει.

Όχι, πείτε, όσες είστε νέες μανούλες δεν ταυτίζεστε;


https://www.instagram.com/reel/CaML04VgwIk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ήχος του βίντεο μπορεί να μην είναι διαθέσιμος για τη χώρα μας, η εικόνα όμως ισούται και σε αυτήν την περίπτωση με χίλιες λέξεις!

Τι μπορεί να κάνει μία νέα μαμά για να αντιμετωπίσει την κούραση;

  • Μην λέτε ότι είστε διαρκώς κουρασμένες - Η δύναμη του λόγου είναι πιο δυνατή από όσο νομίζετε και λέγοντάς το μπορεί να νιώσετε ακόμα μεγαλύτερη εξάντληση.
  • Βγείτε για μία βόλτα ακόμα και γύρω από το σπίτι – Μια σύντομη βόλτα θα σας αναζωογονήσει. Έρευνα στο Personality & Social Psychology έδειξε ότι μετά από έναν περίπατο διάρκειας 10 λεπτών, θα νιώσετε ακόμα περισσότερη ενέργεια για τουλάχιστον δύο ώρες.
  • Κάντε ένα κρύο ντουζ - Σύμφωνα με έρευνες, μόλις τρία λεπτά κάτω από το παγωμένο νερό θα σας κάνουν να νιώσετε πιοο ξεκούραστη.
  • Βάλτε στη διατροφή σας τροφές πλούσιες σε άμυλο - Οι πατάτες, τα ζυμαρικά ολικής άλεσης και οι ξηροί καρποί δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή σου αυτήν την περίοδο.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved