Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα στην αίθουσα τοκετού (εικόνες)

Instagram / monetnicolebirths

Νεογέννητα μωρά δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους.

Η Monet Nicole είναι μία από τις πιο γνωστές φωτογράφους τοκετού και μαία. Έχει παρευρεθεί σε δεκάδες γέννες γυναικών και με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατίζει τις ιδιαίτερες στιγμές από όλα τα στάδια του τοκετού: την αναμονή, τη στιγμή που ένα μωρό γεννιέται, την πρώτη αγκαλιά.



Η Monet είναι μητέρα δύο παιδιών και η δική της εμπειρία τοκετού έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να ακολουθήσει η καριέρα της αυτήν την πορεία.

«Οι τοκετοί μου με μεταμόρφωσαν. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις στιγμές που γνώρισα τις κόρες μου. Ακόμα κλαίω κάθε φορά που βλέπω τις φωτογραφίες τους». Η φωτογράφος πιστεύει ότι η διαδικασία του τοκετού παίζει σημαντικό ρόλο στη σχέση μαμά και παιδιού, στην πρώτη γνωριμία αλλά και στα χρόνια που ακολουθούν.

«Απαθανατίζω την απεριόριστη δύναμη, την ωμή ομορφιά και την αληθινή αγάπη» αναφέρει και δεν είναι τυχαίο ότι πολλές από τις φωτογραφίες της έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου.



Τις ωτογραφίες της αλλά και ιστορίες τοκετού δημοσιεύει η Monet στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τις 160.000 και η κάθε της φωτογραφία συγκεντρώνει χιλιάδες likes. Η κάθε μία είναι ιδιαίτερη αλλά από αυτές που ξεχωρίζουν είναι εκείνες με νεογέννητα δευτερόλεπτα μετά τη γέννα. Είναι εκείνες οι πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου που αποτελούν ένα ενθύμιο ανεκτίμητης αξίας όσο το παιδί μεγαλώνει.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η φωτογράφος στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved