Χειροτεχνίες για παιδιά: Τρισδιάστατη κάρτα για τον Άγιο Βαλεντίνο (vid)

  • Μία εντυπωσιακή κάρτα για την Ημέρα των Ερωτευμένων.
  • Θα χρειαστείτε ελάχιστα υλικά.
Χειροτεχνίες για παιδιά: Τρισδιάστατη κάρτα για τον Άγιο Βαλεντίνο (vid)

Η γιορτή των Ερωτευμένων πλησιάζει και μπορείτε να την κάνετε οικογενειακή υπόθεση φτιάχνοντας αγαπησιάρικες κατασκευές με τα παιδιά. Οι κάρτες έχουν την τιμητική τους τον Άγιο Βαλεντίνο και σήμερα θα σας δείξουμε έναν τρόπο να φτιάξετε αυτοσχέδιες εντυπωσιακές κάρτες με υλικά που έχετε στο σπίτι. Αν δεν είστε φαν της γιορτής, μπορείτε απλώς να τη διακοσμήσετε στο σπίτι.

Τρισδιάστατη κάρτα για την ημέρα των ερωτευμένων

imera eroteumenwn karta

Πηγή φωτογραφίας: YouTube / Easy Peasy and Fun

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι ελάχιστα και σίγουρα ήδη τα έχετε σπίτι σας.

Θα χρειαστείτε:

  • λευκό χαρτόνι
  • χρωματιστό χαρτί σε πράσινο, μπλε, κόκκινο και κίτρινο
    χρώμα
  • ψαλίδι
  • μολύβι
  • κόλλα

Τι πρέπει να κάνετε:

Κόψτε ένα κομμάτι από λευκό χαρτόνι για να σχηματίσετε την κάρτα, Στη συνέχεια σχεδιάστε σε ένα άλλο κομμάτι χαρτόνι μία καρδιά και κόψτε την με το ψαλίδι.

Χρησιμοποιήστε την κομμένη καρδιά από το λευκό χαρτόνι ως οδηγό για σχεδιάστε ίδιου μεγέθους καρδιές στα χρωματιστά χαρτιά.

Κολλήστε τη την καρδιά από το χαρτόνι πάνω στην κάρτα και έπειτα μια ολόκληρη καρδιά με χρώμα ακριβώς από πάνω. Διπλώστε τις υπόλοιπες καρδιές. Βάλτε κολλά στην χρωματιστή καρδιά και κολλήστε μία καρδιά όπως είναι διπλωμένη στην αντίστοιχη πλευρά και ακόμα μια στην άλλη αντίστοιχη μισή πλευρά. Έπειτα, επαναλάβετε την ίδια ακριβώς διαδικασία και για όλες τις υπόλοιπες διπλωμένες καρδιές.

Στο τέλος μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα στην εσωτερική πλευρά της κάρτας, είτε απλώς την ημερομηνία για να κρατήσετε την κάρτα ως ενθύμιο.

Δείτε τη διαδικασία βήμα-βήμα και στο βίντεο που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved