Αυτά τα διδυμάκια έχουν τις πιο απίθανες φωτογραφίες (εικόνες)

  • Δίδυμα αδερφάκια ντύονονται ασορτί και ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.
  • Τι κάνει τα δίδυμα τόσο ξεχωριστά;
Αυτά τα διδυμάκια έχουν τις πιο απίθανες φωτογραφίες (εικόνες)
Instagram / marshallstwins

Ο Instagram λογαριασμός της οικογένειας Holmes διαφέρει από άλλους. Ο λόγος; Οι απίθανες φωτογραφίες των δύο νέων μελών της που γεννήθηκαν μερικούς μήνες πριν. Τo account στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης διαχειρίζεται η μητέρα των δύο μωρών και τους τελευταίους μήνες δημοσιεύει ολοένα και περισσότερα στιγμιότυπα μαζί τους.

Τα χαριτωμένα διδυμάκια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, φορούν ιδιαίτερα outfits και φωτογραφίζονται μαζί. Σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες χαμογελούν και παρόλο που η νεαρή μητέρα σε ανάρτησή της αναφέρει ότι διαφέρουν αρκετά στον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά, τα δύο μωρά μοιάζουν πολύ και έχουν το ίδιο αξιολάτρευτο χαμόγελο.

fotografies didumwn 2022 4

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / marshallstwins

Στις περισσότερες φωτογραφίες τα διδυμάκια είναι ντυμένα ασορτί, ωστόσο η μπέμπα φαίνεται να έχει αδυναμία στους φιόγκους που αποτελούν και βασικό στοιχείο του στιλ της. Όλες οι φωτογραφίες συνθέτουν ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό άλμπουμ που αποτυπώνει το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα αλλά και άλλα στιγμιότυπα, όπως για παράδειγμα με τον κατά δυο χρόνια μεγαλύτερό τους αδερφό.

fotografies didumwn 2022 1

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / marshallstwins

Τα δίδυμα είναι ξεχωριστά και υπάρχει λόγος

Τα τελευταία χρόνια οι γεννήσεις των διδύμων έχουν αυξηθεί κατά πολύ, εν μέρει και λόγω των μεθόδων υποβοηθούμενης παραγωγής. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι κάθε χρόνο 1,6 εκατομμύρια δίδυμα γεννιούνται στον πλανήτη, αριθμός που έχει αυξηθεί κατά 1/3 σε σχέση με παλαιότερα.

Οι λόγοι που τα δίδυμα είναι τόσο ξεχωριστά είναι παραπάνω από ένας. Δεν είναι μόνο ότι γεννιούνται μαζί και μεγαλώνουν μαζί ή ότι η μητέρα κυοφορεί και τα δύο ταυτόχρονα. Τα δίδυμα ξεκινούν να επικοινωνούν μεταξύ τους ήδη μέσα από την μήτρα περίπου στην 14η εβδομάδα εγκυμοσύνης, το 40% αυτών εφευρίσκει τη δική του γλώσσα επικοινωνίας -γνωστή και ως κρυπτοφασία- που τείνει να εξαφανίζεται όσο αυτά μεγαλώνουν, ενώ σύμφωνα με έρευνα του 2016 από το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η νεαρή μητέρα με τα μωρά της στο Instagram, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved