Μωρά φωτογραφίζονται στο χιόνι και είναι αξιολάτρευτα (εικόνες)

  • Χαριτωμένα μωράκια φωτογραφίζονται στο χιονισμένο σκηνικό
  • Τι να προσέξετε εάν βγείτε σήμερα με το μωρό στα χιόνια
Μωρά φωτογραφίζονται στο χιόνι και είναι αξιολάτρευτα (εικόνες)
Instagram / vicccki

Το χιόνι μπορεί να δημιουργεί προβλήματα όπως στις μετακινήσεις και στην ηλεκτροδότηση, δεν παύει όμως να είναι μαγικό. Είναι αφράτο, παγωμένο, κάτασπρο και πιο πολύ από όλους ενθουσιάζονται τα παιδιά, ειδικά όταν το βλέπουν για πρώτη φορά.

Για τα μωρά, το χιόνι είναι κάτι ακόμα πιο… αξιοπερίεργο. Το περιεργάζονται, παίζουν μαζί του ενώ πολλοί είναι οι γονείς που φωτογραφίζουν το μωρό τους στα χιόνια για να απαθανατίσουν τις όμορφες στιγμές.

mwra sta xionia fotografieis 7

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / youngchelsmarie

Ένεκα της ημέρας και με αφορμή την κακοκαιρία «Ελπίδα» που έντυσε την Αθήνα και πολλές ακόμα πόλεις της χώρας στα λευκά, βρήκαμε στο διαδίκτυο μερικές από τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες με μωρά που ποζάρουν στο χιονισμένο σκηνικό. Είναι ντυμένα με χοντρά ρούχα, σκουφάκια, και παρότι δεν φαίνεται να μπορούν να κινηθούν με ευκολία φορώντας τόσες στρώσεις ρούχα, απολαμβάνουν το χιόνι και το παιχνίδι με αυτό. Τα περισσότερα χαμογελούν, άλλα ενθουσιάζονται και άλλα πιάνουν το χιόνι με τα χέρια και ανακαλύπτουν τη μαγική υφή του.

Τι πρέπει να προσέξετε αν κι εσείς βγείτε σήμερα με το μωρό στα χιόνια; Φροντίστε να τα ντύσετε καλά με πολλές στρώσεις ρούχα και την εξωτερική να είναι ιδανικά αδιάβροχη. Μην ξεχάσετε σκούφο για να προστατεύσετε τα αυτιά του και γαντάκια. Προτιμήστε να βγείτε από το σπίτι μία ώρα που το μωρό θα είναι ξεκούραστο και χορτάτο και φυσικά προσοχή στο δρόμο για πεσίματα και μικροατυχήματα.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved