Έβγαλαν τα μωρά τους βόλτα στο χιόνι - Δείτε πώς τα έντυσαν ( pics)

Γονείς έντυσαν τα μωρά τους κατάλληλα και βγήκαν να παίξουν στο χιόνι.

Έβγαλαν τα μωρά τους βόλτα στο χιόνι - Δείτε πώς τα έντυσαν ( pics)

Πολλοί γονείς διστάζουν να βγάλουν το μωρό τους στο κρύο, πόσο μάλλον στα χιόνια. Φοβούνται ότι θα αρρωστήσει όσο καλά κι αν το ντύσουν. Έτσι, αποφεύγουν τις μετακινήσεις τις κρύες μέρες, όσο για το χιόνι το βλέπουν από το παράθυρο.

Υπάρχουν όμως και γονείς που δεν …τρομάζουν με το κρύο. Ντύνουν λοιπόν τα μωράκια τους ζεστά και βγαίνουν να απολαύσουν το χιόνι.

Ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία γονιού κι αν ανήκετε να θυμάστε ότι για να είναι ασφαλές το παιχνίδι στο χιόνι θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας τα εξής:

  • Η ένδυση του παιδιού θα πρέπει να περιλαμβάνει ρούχα σε στρώσεις , με συνθετική σύσταση, ενώ εξωτερικά να είναι αδιάβροχα.
  • Όπως δεν πρέπει να αμελούνται τα γυαλιά ηλίου, έτσι δεν πρέπει να παραμελείτε και η προστασία του δέρματος. Θα πρέπει να ενυδατώνονται τα χείλη και το δέρμα να προστατεύεται με κατάλληλες αντηλιακές κρέμες, που θα καλύπτουν τις ανάγκες της παιδικής επιδερμίδας.
  • Προσοχή στην αφυδάτωση. Η κούραση μπορεί γρήγορα να αφυδατώσει το παιδί, για αυτό θα πρέπει να καταναλώνει αρκετά υγρά όσο εξασκείται και η διατροφή του να είναι αρκετά ελαφριά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πώς έντυσαν τα μωράκια οι γονείς τους προκειμένου να απολαύσουν το χιόνι.

Photo: Instagram (#babywinter)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved