Αυτά τα ασπρόμαυρα πορτρέτα μωρών θα σας εντυπωσιάσουν (εικόνες)

  • H μαμά τριών παιδιών Georgia Bourke έκανε την αγάπη της για τη φωτογραφία επάγγελμα.
  • Αυτά τα ιδιαίτερα πορτρέτα μωρών είναι ό,τι πιο όμορφο θα δείτε σήμερα.
Αυτά τα ασπρόμαυρα πορτρέτα μωρών θα σας εντυπωσιάσουν (εικόνες)
Instagram / georgia.bourke.photographer

Η Katerina Bourke είναι επαγγελματίας φωτογράφος και μητέρα τριών παιδιών. Η ενασχόλησή της με τη φωτογραφία ξεκίνησε στην ηλικία των 16 ετών. Όπως αναφέρει και η ίδια, τότε, στους σκοτεινούς θαλάμους που εμφάνιζε τα πρώτα της φιλμ, ερωτεύτηκε τη φωτογραφία. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε Fine Art Photograpghy και τα τελευταία 14 χρονια ασχολείται και επαγγελματικά με το κομμάτι αυτό.

Ο ερχομός των παιδιών της, την έκανε να αγαπήσει τη φωτογραφία ακόμα περισσότερο. "Η ζωή κυλάει τόσο γρήγορα, τα παιδιά μεγαλώνουν και είναι τόσο υπέροχο ότι με μία φωτογραφία μπορείς να κρατήσεις μία στιγμή ζωντανή, έτσι ώστε οι αναμνήσεις από αυτήν την περίοδο της ζωής σου να μην θα ξεθωριάσουν ποτέ" αναφέρει.

H Katerina ασχολείται πλέον επαγγελματικά με τη φωτογράφιση μωρών, ζευγαριών με το νέων μέλων της οικογένειας και εγκύων. Η ίδια αισθάνεται περήφανη όταν ζευγάρια της αναθέτουν να απαθανατίσει όμορφες στιγμές της ζωής τους και τους ανταποδίδει με τις πιο όμορφες φωτογραφίες. Η φωτογράφος χρησιμοποιεί πάντα φυσικό φωτισμό και ακόμα και οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες που είναι αρκετές στο portfolio της, είναι πολύ ζωντανές.


https://www.instagram.com/p/CVr9lIWvOS8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ασπρόμαυρα πορτρέτα μωρών που εντυπωσιάζουν

Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι τα ασπρόμαυρα πορτρέτα μωρών. Η Katerina τα φωτογραφίζει πότε ενώ κοιμούνται και πότε ξύπνια, το αποτέσμα είναι βέβαια το ίδιο όμορφο και εντυπωσιακό. Στις φωτογραφίες της πρωταγωνιστής είναι το ίδιο το βρέφος και δεν υπάροχυν εντυπωσιακά ρούχα ή σκηνικά. Η καλλιτέχνης δίνει έμφαση στη στιγμή, στις εκφράσεις, την κίνηση και αυτό ακριβώς είναι που κάνει τις φωτογραφίες της τόσο ιδιαίτερες.

aspromaura porteta mwrwn 5

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / georgia.bourke.photographer

Πολλές από αυτές μπορεί κανείς να τις δει στον προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις αγαπημένες μας στην gallery που ακολουθεί. Απολαύστε τις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved