6 πράγματα που δεν ξέρουμε για τα αγόρια - μέχρι να αποκτήσουμε γιους

Μεγαλώνοντας, οι κούκλες μας είναι κορίτσια. Τις ντύνουμε με ροζ, λαμπιριστά ρούχα, τα οποια τα θέλουμε και για δικά μας, εμείς φοράμε τα ρούχα της μαμάς... και έρχεται η ώρα που γινόμαστε μαμάδες.

6 πράγματα που δεν ξέρουμε για τα αγόρια - μέχρι να αποκτήσουμε γιους

Και αν αποκτήσουμε αγόρια, τότε δεν παύουμε να πέφτουμε από τα σύννεφα.

Ας δουμε μερικά πράγματα που δεν ξέραμε, μέχρι να γίνουμε μαμάδες αγοριών.

1. Χρησιμοποιούν τόνους χαρτι υγείας.
Πρέπει να χρησιμοποιούν πάνω απο 50% περισσότερο απο τα κορίτσια. Γενικώς. Και για τα πάντα.

2. Παίζουν με ό,τι τους δώσεις.
Κούκλες, τάπερ, χαρτιά, μπαλόνια... σε όλα θα βρουν κάτι αγορίστικο να κάνουν!

3. Τα μαλλιά τους θέλουν μεγάλη προσοχή!
Το ότι είνα κοντά δε σημαίνει ότι ξενοιάζεις. Πολλές φορές θέλεις τόνους νερό ή τζελ για να τα στρώσεις και να μην πετάνε προς όλες τις κατευθύνσεις κοκκαλωμένα όταν ξυπνήσουν!

4. Ο.τι πιο ακριβό έχουν είναι εκεί κάτω.
Από μικρά μέχρι μεγάλα, το χεράκι τους πάει αυτόματα εκεί. Οι μαμάδες φωνάζουν, ενοχλούνται, τα μαλώνουν, το λένε όμορφα, τους αποσπούν την προσοχή, δοκιμάζουν χίλιους τρόπους, αλλά το χεράκι πάει πάντα εκεί.

5. Μπορούν να γινουν κυκλοθυμικά και δραματικά.
Οτι δεν εχετε κορίτσια δε σημαίνει ότι δεν έχετε υστερίες στο σπιτι. Θα έχετε και κλάμματα και φωνές και νεύρα και πόρτες που χτυπάνε και θεατρικές φράσεις γεμάτες δράμα τύπου Δε σάγαπώ, μου κατέστρεψες τη ζωή και άλλα όμορφα...Ψυχραιμία.

6. Κάποιος τις περισσότερες φορές θα τραυματίζεται.
Ολο και κάποιο δόντι θα φευγει, κάποιο γόνατο θα ματώνει... Γι αυτό και πρέπει να έχετε ένα φαρμακείο παντού. Στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στην τσάντα σας.

Πολλές εκπλήξεις θα ζήσετε με τα αγόρια. Η μεγαλύτερη, παραμένει η ανιδιοτελής αγάπη για τη μαμά. Η λατρεία για τον μπαμπά-πρότυπο ειναι φυσικά εκεί εντονη και σταθερή, αλλά ο έρωτας και η αφοσίωση στη μαμά ξεπερνά κάθε δυνατή περιγραφή...

99
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved