Ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη κατάφερε να φέρει στο κόσμο το πρώτο του μωρό από Έλληνα γιατρό!

Μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει η ιστορία ενός ζευγαριού από τη Νέα Υόρκη, το οποίο μετά από πολλές προσπάθειες, κατάφερε να φέρει στον κόσμο στο πρώτο του παιδάκι, στη χώρα μας.

Ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη κατάφερε να φέρει στο κόσμο το πρώτο του μωρό από Έλληνα γιατρό!

«Οι τελευταίες γνωματεύσεις ήταν ότι δεν μπορώ να μείνω έγκυος γιατί δεν είχα αρκετή παραγωγή ωαρίων και αυτό είναι κάτι που σου προκαλεί κατάθλιψη» εξομολογείται η κα Κάντρια.

«Δεν μας έδιναν καμία ελπίδα εκεί. Είπαν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης» πρόσθεσε ο σύζυγός της. Το ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη προσπαθούσε επί τέσσερα χρόνια να αποκτήσει παιδάκι αλλά καμία από τις οι εξωσωματικές προσπάθειες δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα, μέχρι που μια φίλη τους, τους μίλησε, για τον Έλληνα γυναικολόγο, Κωνσταντίνο Πάντο.

«Από τη στιγμή που του τηλεφωνήσαμε χαρήκαμε πάρα πολύ γιατί μας έδωσε ελπίδες. Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε στην Ελλάδα, που μπήκαμε στην κλινική, νιώσαμε τόσο ζεστά. Όλοι ήταν τόσο καλοί, οι γιατροί, το προσωπικό, όλοι», εξομολογείται η μητέρα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής FThisTv.

Η πρώτη εξωσωματική απέτυχε, όμως επέμεινε και μετά από λίγο καιρό κατάφερε να φέρει στο κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα αγοράκι που σήμερα είναι τεσσάρων ετών. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως θα κάνει μια ακόμη προσπάθεια ώστε να χαρίσει στον γιο της ένα αδερφάκι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved