Πώς θα βοηθήσετε το μωράκια σας όταν τα δοντάκια τους πονάνε;

Δοντάκια μωρού: Πώς θα αντιμετωπίσετε τον πόνο φυσικά!

Πώς θα βοηθήσετε το μωράκια σας όταν τα δοντάκια τους πονάνε;

Βγάζει δοντάκια; Οπλιστείτε με υπομονή! Από τον πέμπτο μήνα της ζωής του μωρού μας όλες οι μαμάδες ανησυχούμε για το πότε θα βγουν τα πρώτα του δοντάκια.

Στα περισσότερα μωρά αυτό γίνεται από τον τέταρτο έως τον πέμπτο μήνα. Και εκείνοι οι μήνες είναι πραγματικά εφιαλτικοί τόσο για τα ίδια τα μωράκια αφού ο πόνος είναι μεγάλος, όσο και για εμάς, που θα πρέπει να τους σταθούμε και να τα βοηθήσουμε όσο μπορούμε ώστε να τους ανακουφίσουμε τον πόνο.

Σύμφωνα με τον οδοντίατρο, Αλέξανδρο Μάνο, μπορείτε με την βοήθεια μιας κρέμας ταχείας αναισθησίας να τρίψετε τα ούλα του μωρού σας για να του προσφέρετε μία άμεση ανακούφιση ή χρησιμοποιείστε δαχτυλίδια οδοντοφυΐας που έχουν ψυχθεί στο ψυγείο για να καταπραΰνουν τα πονεμένα τους ούλα. Το κρύο πλαστικό βοηθάει στο μούδιασμα των ούλων, και όταν το μωρό μασάει την σταθερή επιφάνεια του δακτυλίου οδοντοφυΐας, ασκεί πίεση στα ούλα.

Φυσικές θεραπείες αντιμετώπισης πόνου

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μια μαμά, η οποία έχει αναπτύξει 5 από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες που μπορείτε να δοκιμάσετε αμέσως για να απαλλαγείτε ακόμη και από τα πιο πεισματικά οδοντικά συμπτώματα.

Δείτε το βίντεο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved