Ψείρες τα Χριστούγεννα; Αποκλείεται!

Σε όλους μπορεί να συμβεί!

Ψείρες τα Χριστούγεννα; Αποκλείεται!

Τα σχολεία μπορεί να κλείνουν, αφήνουν όμως πίσω τους, κάποιους ενοχλητικούς «επισκέπτες» στα κεφαλάκια των παιδιών μας που τα ταλαιπωρούν εν όψει των γιορτών και των διακοπών τους!

Μην απελπίζεστε! Ευτυχώς τώρα υπάρχει λύση, που λύνει οριστικά το πρόβλημα των ψειρών σε μόλις 60!

Πρόκειται για τη Lice Clinics of Greece. To πρώτο κέντρο καταπολέμησης των ψειρών στην Ελλάδα!

Μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου Lice Clinics of America με εκατοντάδες κέντρα σε όλο τον κόσμο και ήδη 5 κέντρα στη χώρα μας, ήρθε για να δώσει λύση μία για πάντα στον εφιάλτη που απασχολεί όλους τους γονείς. Τις ψείρες!

Χάρη στην εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Υγείας (FDA) και τον ΕΟΦ συσκευή AirAllé , ψείρες και κόνιδες γίνονται παρελθόν χωρίς να απαιτούνται φάρμακα, χημικά σκευάσματα και παρασιτοκτόνα. Ο θερμός αέρας που διοχετεύεται από τη συσκευή AirAllé, παγκόσμια πατέντα του Πανεπιστημίου της Γιούτα, αφυδατώνει ψείρες και κόνιδες, με αποτέλεσμα την εξάλειψή τους σε 1 μόλις επίσκεψη, χωρίς να απαιτούνται επαναλαμβανόμενες θεραπείες.

Η απόλυτα φιλική προς τα παιδιά θεραπεία, ολοκληρώνεται με την απομάκρυνση των ψειρών και των αυγών τους από το εξειδικευμένο προσωπικό της Lice Clinics of Greece.

Και όλα αυτά σε έναν υπέροχο χώρο που κάνει τη θεραπεία παιχνίδι και τα παιδιά χαρούμενα!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την πρωτοποριακή μέθοδο καταπολέμησης των ψειρών ή να βρείτε το πιο κοντινό σε εσάς κέντρο της Lice Clinics;

Επισκεφθείτε εδώ ή καλέστε στο 210 3004080.

*Αυτά τα Χριστούγεννα, η Lice Clinics κάνει ακόμη περισσότερα παιδιά χαρούμενα, προσφέροντας από κάθε θεραπεία μέρος των εσόδων της στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved