Ψείρες Τέλος! Ο Δρ. Σπύρος Μαζάνης απαντά σε ό,τι θέλετε να γνωρίζετε για την οριστική αντιμετώπιση

Ένας από τους πιο συνηθισμένους εφιάλτες των μαμάδων είναι και η φθειρίαση, δηλαδή, η παρουσία ψειρών στο κεφάλι των παιδιών.

Ψείρες Τέλος! Ο Δρ. Σπύρος Μαζάνης απαντά σε ό,τι θέλετε να γνωρίζετε για την οριστική αντιμετώπιση

Αυτοί οι εντελώς ανεπιθύμητοι… επισκέπτες βρίσκουν τρόπο να “φωλιάσουν” στα μαλλιά και να πολλαπλασιαστούν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, προκαλώντας δυσφορία και ενόχληση!

Πώς μπορείς, όμως, να αντιμετωπίσεις την κατάσταση, ώστε να ανακουφίσεις το μικρό σου;

Ο Δρ. Σπύρος Μαζάνης απαντά:

Οι ψείρες παραμένουν ή επανεμφανίζονται παρά τις εκάστοτε θεραπείες, διότι διασπείρονται πολύ εύκολα από παιδί σε παιδί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, από τα ρούχα που κρέμονται στις κρεμάστρες στις τάξεις και τα γυμναστήρια, αλλά και από τα αντικείμενα κοινής χρήσης.

Γιατί είναι δύσκολο να καταπολεμηθούν οι ψείρες;

  • Eπειδή οι ψείρες έχουν γίνει ιδιαίτερα ανθεκτικές στα συνήθη σκευάσματα που κυκλοφορούν.
  • Επειδή οι ψείρες μπορούν να επιβιώσουν στο περιβάλλον μέχρι και δύο ημέρες και παρ’ όλο που δεν πετούν, βρίσκουν την ευκαιρία να μεταφέρονται μέσω των αντικειμένων από παιδί σε παιδί.
  • Για να εξοντωθούν, πέραν της θεραπείας, θα πρέπει τα ρούχα και τα κλινοσκεπάσματα να μπουν για πλύσιμο στους 50 βαθμούς και για χρονικό διάστημα μέχρι 10 λεπτών.

Ποια θεραπεία είναι αποτελεσματική;

Εμείς οι παιδίατροι γνωρίζουμε καλά ότι η αντιμετώπιση των ψειρών είναι μία ιδιαίτερα αγχωτική εμπειρία για τους γονείς και όχι τυχαία, αφού ένα σωρό «γιατροσόφια» και σκευάσματα κυκλοφορούν με αβέβαια αποτελέσματα και πολλές φορές όντας τοξικά για τα παιδικά κεφαλάκια.

Υπάρχει πλέον μία νέα επιστημονική μέθοδος η οποία στηρίζεται στη αφυδάτωση των ψειρών με θερμό αέρα και εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η τεχνική αυτή, που εμπιστεύονται ήδη παιδίατροι και δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο, είναι απόλυτα φυσική για τα παιδιά και δεν χρησιμοποιεί καθόλου φάρμακα και παρασιτοκτόνα.

Η υψηλή αποτελεσματικότητά της, επιτυγχάνεται χάρη στην αξιοποίηση μίας αντιφθειρικής συσκευής - παγκόσμιας πατέντας- που πρόσφατα ήρθε και στην Ελλάδα, έχοντας ήδη δώσει τη λύση σε χιλιάδες παιδιά.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η μέθοδος αυτή δεν καταπολεμά μόνο 100% των ψειρών αλλά και πάνω από 99% των κονίδων που, όπως γνωρίζουμε, αποτελούν και το δυσκολότερο κομμάτι στη θεραπεία της φθειρίασης.

Η υπεύθυνη της Lice Clinics of Greece, κα. Ιφιγένεια Τζικούλη απαντά:

Ποια είναι η Lice Clinics of Greece;

To πρώτο κέντρο καταπολέμησης της ψείρας στην Ελλάδα που εγγυάται την πλήρη αντιμετώπιση των ψειρών σε 1 και μόνο συνεδρία, μόλις 60’!

Πώς το πετυχαίνετε αυτό;

Χάρη στην αντιφθειρική συσκευή AirAllé , μία παγκόσμια πατέντα εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Υγείας (FDA) και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ). Η συσκευή, διοχετεύει στο κεφαλάκι θερμό αέρα με ειδική ροή και σε κατάλληλη θερμοκρασία και έτσι εξουδετερώνει αποτελεσματικά ψείρες και κόνιδες με απόλυτα φυσικό τρόπο.

«Στη Lice Clinics of Greece είμαστε τόσο σίγουροι για την υψηλή ποιότητα της υπηρεσίας μας που δίνουμε ακόμη και γραπτή εγγύηση για αυτήν.»

Πως το αντιμετωπίζουν τα παιδιά;

Είναι πολύ ευχαριστημένα! Έχουμε φτιάξει έναν χώρο ειδικά σχεδιασμένο για εκείνα, κάνοντας τη θεραπεία παιχνίδι, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι απόλυτα εξοικειωμένο με τα παιδιά και τις ανάγκες τους! Μικροί και μεγάλοι φεύγουν από το κέντρο της Lice Clinics με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Αθήνα -Περιστέρι -Λάρισα -Κρήτη -Νάξος
Τ: 213 010 2848
https://www.liceclinics.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved