Ψείρες: Η καλύτερη θεραπεία για να πείτε «αντίο» μια για πάντα

Ο Δερματολόγος Κιουλαχίδης Κώστας, λύνει όλες σας τις απορίες!

Ψείρες: Η καλύτερη θεραπεία για να πείτε «αντίο» μια για πάντα

1. Για ποιους ενδείκνυται η θεραπεία της Lice Clinics με τη χρήση του μηχανήματος AirAlle;

Η θεραπεία καταπολέμησης των ψειρών και κόνιδων μέσω του μηχανήματος Airalle' ενδείκνυται και απευθύνεται σε άτομα ηλικιών άνω των 4 ετών ανεξαρτήτου φύλου.

2. Η θεραπεία με το μηχάνημα AirAlle είναι όντως αποτελεσματική;

Η θεραπεία είναι 100% αποτελεσματική, καθώς είναι η μόνη που μπορεί να απομακρύνει και τις κόνιδες στο τριχωτό της κεφαλής, οι οποίες δημιουργούν και το συνεχές πρόβλημα.

psires 3

3. Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται για να απομακρυνθούν οι ψείρες από το τριχωτό της κεφαλής;

Η διαδικασία ξεκινάει με το μηχάνημα Airalle', εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ και FDA, το οποίο μέσω της συγκεκριμένης ροής θερμού αέρα που διοχετεύει, αφυδατώνει ψείρες και κόνιδες. Στη συνέχεια γίνεται η αφαίρεσή τους με επαγγελματικό χτενάκι και τέλος απλώνεται σε όλο το κεφαλάκι ειδικό λαδάκι, το οποίο εξοντώνει ό,τι μπορεί να έχει παραμείνει ακόμα ζωντανό, για τουλάχιστον 10'.

4. Πόσες θεραπείες χρειάζονται για να εξαλειφθούν οι ψείρες;

Το πρόβλημα της φθειρίασης λύνεται σε μία μόνο συνεδρία, χωρίς επιπρόσθετες θεραπείες. Ωστόσο συστήνεται ένας επανέλεγχος εντός τριών ημερών σε περιστατικά έντονης φθειρίασης.

psires 2

5. Ποιό είναι το συγκριτικό σας πλεονέκτημα απέναντι στις λύσεις του φαρμακείου ή τις σπιτικές συνταγές που εφαρμόζαμε παλιά;

Καθώς οι ψείρες έχουν γίνει πολύ ανθεκτικές δυστυχώς τίποτα από όσα προτείναμε στο παρελθόν δεν βοηθούν στην καταπολέμησή τους. Με τη συγκεκριμένη θεραπεία όμως τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, ειδικά σε περιπτώσεις χρόνιας φθειρίασης, καθώς λύνεται το πρόβλημα ψειρών και κόνιδων, οι οποίες προκαλούν τη συνεχόμενη μη εξάλειψή του προβλήματος.

6. Τι πρέπει να κάνω μετά τη θεραπεία;

Είναι γεγονός, πως η καθημερινή επαφή των παιδιών στο σχολείο αλλά και σε εξωσχολικές δραστηριότητες μπορεί να επαναφέρει το πρόβλημα. Για αυτό το λόγο και η πρόληψη αποτελεί την καλύτερη λύση. Η Lice Clinics με την τεχνογνωσία της έχει τη δική της ολοκληρωμένη πρόταση φροντίδας, την αποκλειστική νέα σειρά προϊόντων αντιφθειρικής προστασίας Clear Hair που απομακρύνει τις ψείρες με τον πλέον φυσικό τρόπο.

psires 1

Δερματολόγος, Κιουλαχίδης Κώστας
Στοχεία Επικοινωνίας
LICE CLINICS OF GREECE
Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 110, 11527, Αθήνα
213 010 2848

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο site www.liceclinics.gr
https://www.facebook.com/LiceClinicsOfGR/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved