Πώς να διαλέξω την σωστή πιπίλα για το μωρό μου;

Εχει έρθει η στιγμή να διαλέξετε πιπίλα για το μωρό σας αλλά δε ξέρετε ποια είναι τα κριτήρια;

Πώς να διαλέξω την σωστή πιπίλα για το μωρό μου;

Η σωστή χρήση της είναι πολύ σημαντική και κάθε μωρό πρέπει να χρησιμοποιεί τη κατάλληλη για αυτό πιπίλα. Είτε επιλέξετε από πιπίλα από καοτσούκ είτε πιπίλα σιλικόνης, - συνήθως βέβαι το μωρό τελικά επιλέγει - αυτά πρέπει να είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τους.

Η πιπίλα πρέπει να είναι πολύ μαλακή για να μπορεί να προσαρμόζεται στο σχήμα του στόματος αλλά και να επιτρέπει στη γλώσσα να κινείται κανονικά χωρίς να ασκεί πίεση στον ουρανίσκο.

Επιπλέον, για να αναπαράγει την επιμήκυνση της μητρικής θηλής πρέπει να είναι ελαστική αλά ταυτόχρονα και ανθεκτική για να αντέχει στα δαγκώματα του μωρού σας ιδιαίτερα όταν αρχίσει να βγάζει δοντάκια.

Η θηλή, πρέπει να είναι λεπτή στη βάση και επίπεδη για να μπορεί το μωρό να κλείνει το στόμα σωστά και να έχει μια «φυσική» τοποθέτηση της γλώσσας ώστε να μειώνει την πίεση της γλώσσας στον ουρανίσκο, ώστε να μην εμποδίζει τη σωστή ανάπτυξη του ουρανίσκου.

Τέλος, μη ξεχνάτε να παίρνετε σωστή πιπίλα ανάλογα με την ηλικία του μωρού σας που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία. Επίσης

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved