Γιατί το Babylino Sensitive είναι ό,τι χρειάζεται το μωράκι μας

Η αλήθεια είναι πως το «ταξίδι» της μητρότητας δεν είναι πάντα εύκολο για κάθε μανούλα, καθώς μπορεί να περιλαμβάνει αμέτρητα ξενύχτια, αγωνία και άγχος, αλλά και αρκετή ανασφάλεια.

Γιατί το Babylino Sensitive είναι ό,τι χρειάζεται το μωράκι μας

Όλα είναι καινούρια και τα βιώνουμε στον υπερθετικό βαθμό, εκείνους τους πρώτους μήνες της ζωής του μικρού μας, που προσπαθούμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο, στον πιο πολύπλοκο και μοναδικό ρόλο της ζωής μας.

Ωστόσο, όσες και εάν οι προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά, αγαπητή μανούλα, ένα είναι το σίγουρο: Μία αγκαλιά με το αγγελούδι μας αρκεί, μιας και διοχετεύει ένα αίσθημα ασφάλειας, σιγουριάς και προστασίας, όχι μόνο από τη μαμά προς το μωρό, αλλά και το αντίστροφο. Άλλωστε, όλες έχουμε αισθανθεί πόσο ανάγκη έχουν τα παιδιά μας αλλά και εμείς οι ίδιες, μια σφικτή και η ειλικρινή αγκαλιά. Για εμάς, που αναρωτιόμαστε, πώς θα καταφέρουμε να «θωρακίσουμε» αυτή τη μοναδική στιγμή, που προσφέρει η δέρμα με δέρμα επαφή με το μωρό μας, αρκεί να γνωρίσουμε το Babylino Sensitive.

Προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε… σε μία μόνο πάνα

Αν είσαι μανούλα ενός νεογέννητου, γνωρίζεις ήδη πως ο χρόνος δεν είναι πάντα ο καλύτερός σου «σύμμαχος». Μπορεί λοιπόν, καθημερινά, να τρέχεις για να προλάβεις το πλύσιμο των ρούχων του μικρού σου, το τάισμα κάθε φορά που πεινάει το μικρό, τον ύπνο που συχνά δεν είναι ένα «στοίχημα» που μπορείς να κερδίσεις εύκολα, καθώς και το μπανάκι του, έτσι ώστε να αισθάνεται άνετα λίγο πριν κοιμηθεί. Μήπως λοιπόν, μία πάνα που τα έχει «όλα σε ένα», θα ελάφρυνε αρκετά τον χρόνο που θα σπαταλούσες και για την αλλαγή του μικρού σου από τα τσίσα και τα κακάκια του;

Εάν η απάντηση είναι θετική, δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη, καθώς οι πάνες Babylino Sensitive είναι εδώ για εσένα. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία Dry Matrix, ένα ειδικό πλέγμα φυτικών ινών που κλειδώνει την υγρασία στο εσωτερικό της πάνας και τον προηγμένο σχεδιασμό του υπερ-απορροφητικού πυρήνα, που συγκρατεί τη μεγαλύτερη* ποσότητα υγρασίας από κάθε άλλη βρεφική πάνα, προσφέρουν τη στεγνότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο βρεφικό δερματάκι, ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση τη νύχτα.

babylino-sensitive-moro1.jpg

Ασφαλής προστασία

Φυσικά, το Α και το Ω στη φροντίδα ενός βρέφους είναι η ασφαλής προστασία. Ποια από εμάς, άλλωστε, δεν έχει αισθανθεί πως όσο αυτό το πλάσμα μας έχει ανάγκη και εξαρτάται από εμάς καθολικά, θα κάνουμε τα πάντα για να το φροντίζουμε και να το προστατεύουμε, επιλέγοντας για εκείνο τη Νο1 επιλογή σε καθετί, ειδικά όσον αφορά στην ευαίσθητη επιδερμίδα του.

Γι’ αυτό και οι πάνες Babylino Sensitive, χωρίς να μένουν στα λόγια, αλλά μιλώντας με πράξεις προσφέρουν ασφαλή προστασία με αποδείξεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, το γεγονός πως συστήνονται από τους ειδικούς και είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη με πιστοποιημένη φιλικότητα, χάρη στην πιστοποίηση ΟΕΚΟ-ΤΕX.

Αποδεδειγμένη sensitive φροντίδα

Κάθε μανούλα, γνωρίζει πως το δερματάκι του μωρού της, σε αυτή τη φάση της ζωής του, είναι πιο ευαίσθητο από ποτέ. Μάλιστα, είναι τόσο ευαίσθητο που οι ειδικοί εκτιμούν πως είναι δύο φορές λεπτότερο από το δικό μας! Τι καλύτερο λοιπόν, από μια αποδεδειγμένα Sensitive πάνα για την φροντίδα του, που θα του προσφέρει όλα όσα χρειάζεται;

Οι κλινικά ελεγμένες πάνες Babylino Sensitive, με άριστα αποτελέσματα, μετά από έλεγχο 4 εβδομάδων σε βρέφη υπό την επίβλεψη δερματολόγων στο διεθνώς αναγνωρισμένο Δερματολογικό εργαστήριο Dermatest (Γερμανία) είναι αν μη τι άλλο επιλογή εμπιστοσύνης. Χάρη στα ελαστικά νήματα νέας τεχνολογίας comfi-fit, που αγκαλιάζουν ομοιόμορφα το σωματάκι του μωρού γύρω από τα ποδαράκια, χωρίς να αφήνουν κενά… για διαρροές και προστατεύουν το δερματάκι του από ενοχλητικά σημαδάκια και κόκκινες γραμμές, εσύ μπορείς να απολαμβάνεις μαζί του, τις πιο ξεχωριστές αγκαλιές.

Η αλήθεια είναι πως εκτός από τα οφέλη της στη συναισθηματική και ψυχική σφαίρα ανάπτυξης των παιδιών, η αγκαλιά φαίνεται ότι διαδραματίζει σημαντικό ρόλο ακόμα και στη σωματική υγεία των μωρών μας. Η Babylino Sensitive φροντίζει για την αποδεδειγμένη προστασία και τη sensitive φροντίδα του μικρού μας, με μία μόνο πάνα, ακριβώς όπως εμείς φροντίζουμε το παιδάκι μας να αισθάνεται πάντα, κάθε μέρα, κάθε ώρα και στιγμή, τη θαλπωρή και τη ζεστασιά της αγκαλιάς μας.

* Immersion in 0.9% saline solution for 50 minutes , Centrifugation for 3 min @ 440g-force

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved