Πώς η Sensitive φροντίδα μας επιτρέπει τις πιο ανέμελες και χαρούμενες αγκαλιές

Κάθε μανούλα γνωρίζει πως δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν την αγάπη της για το μωρό της.

Πώς η Sensitive φροντίδα μας επιτρέπει τις πιο ανέμελες και χαρούμενες αγκαλιές

Υπάρχει όμως μία έννοια που πράγματι, περιγράφει τη φροντίδα που θέλουμε για το βρεφικό δερματάκι του: Sensitive και συγκεκριμένα Babylino Sensitive.

Ποια από εμάς άλλωστε, δεν θέλει να εξασφαλίζει τις καλύτερες αγκαλιές με το μωρό της, χάρη στην αποδεδειγμένη προστασία και τη sensitive φροντίδα, που μπορεί να βρει σε μία μόνο πάνα;

Στο ερώτημα λοιπόν, πώς θα δημιουργήσουμε μία όμορφη και ειλικρινή σχέση απόλυτης φροντίδας με το μωράκι μας, γεμάτη ζεστές αγκαλιές, θαλπωρή και αγάπη, η απάντηση έρχεται μέσα από την ασφαλή προστασία. Εκεί «κρύβονται» όλα όσα θέλουμε για το μωρό μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ανακαλύψουμε τους λόγους για τους οποίους η επιλογή της κατάλληλης πάνας Babylino Sensitive, για την everyday routine μας με το μικρό μας, είναι προϋπόθεση για να απολαμβάνουμε μαζί του τις πιο όμορφες αγκαλιές.

Δίνει την ευκαιρία για δέρμα με δέρμα επαφή

Η αλήθεια είναι πως η επαφή δέρμα με δέρμα είναι σημαντική όσο το μωράκι μας μεγαλώνει, έτσι ώστε να μπορεί να είναι ζωηρό και να αισθάνεται χαρούμενο, χάρη στη δική μας αγάπη και φροντίδα. Για να μπορούμε ωστόσο, να έχουμε αυτή την επαφή με το μικρό μας, χρειάζεται να εξασφαλίσουμε μία καθημερινή φροντίδα που θα κρατάει μακριά του τις ενοχλήσεις. Άλλωστε, είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου πως το δερματάκι του μωρού μας είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητο, μιας και είναι δύο φορές πιο λεπτό από το δικό μας.

«Σύμμαχος φροντίδας» σε αυτό το όμορφο ταξίδι που έχει μόλις ξεκινήσει για εμάς και το μωρό μας, είναι οι πάνες Babylino Sensitive, που είναι κοντά μας, για να συντροφεύουν το αγγελούδι μας, σε όλα τα στάδια ανάπτυξής του. Από την πρώτη μέρα της ζωής του, στις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, μπουσουλήματος και εξερεύνησης, μέχρι τη στιγμή που θα αποχωριστεί την πάνα του για πάντα, μιας και οι ελληνικές ανοιχτές πάνες μωρού Babylino Sensitive δεν προσφέρουν απλά απορροφητικότητα. Αντιθέτως, έχουν σχεδιαστεί με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά πιστοποιημένα χωρίς βλαβερές ουσίες, για αποφυγή ερεθισμών, που προσφέρουν άνετη εφαρμογή, καθώς και σίγουρη και ασφαλή προστασία από τις διαρροές. Μάλιστα, χάρη στο μοναδικά απαλό κάλυμμα, αλλά και στο γεγονός πως διαθέτουν υπερ-απορροφητικό πυρήνα, συμβάλλουν αποτελεσματικά στον περιορισμό των διαρροών.

babylino-agkalia.jpg

Κρατάει ασφαλές και προστατευμένο το μωρό μας

Και επειδή, η πιο μεγάλη αγωνία μίας νέας μανούλας είναι πώς θα καταφέρνει να κρατάει ασφαλές και προστατευμένο το μωρό της σε κάθε του δραστηριότητα καθώς μεγαλώνει και κατακτά νέα αναπτυξιακά στάδια, αρκεί να γνωρίσουμε τις νέες πάνες-βρακάκι Babylino Sensitive Pants 'all around elastic', που συνδυάζουν μοναδικά αποτελεσματική προστασία, άνεση και πιστοποιημένη φιλικότητα για το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού μας. Μάλιστα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως «πάνες νυκτός», μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένες να προσφέρουν extra απορροφητικότητα, προστασία από διαρροές και τη στεγνότητα που χρειάζεται το δέρμα, ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση τη νύχτα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως είναι οι πρώτες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ η τεχνολογία ‘all around elastic’ προσφέρει 360ο ελαστικότητα περιμετρικά στη μεσούλα και στα ποδαράκια του μωρού μας, αγκαλιάζοντας μοναδικά το σωματάκι του σε κάθε κίνηση και συγκρατώντας την πάνα-βρακάκι σταθερή στη θέση της, χωρίς να «κρεμάει». Και για εμάς που σκεφτόμαστε ακόμη πιο μακριά, οι νέες πάνες-βρακάκι Babylino Sensitive Pants 'all around elastic' είναι κατάλληλες για να διευκολύνουν την αλλαγή της πάνας και στο στάδιο εκμάθησης της τουαλέτας, αφού ανεβοκατεβαίνουν εύκολα σαν κανονικό εσώρουχο, χωρίς απαραίτητα το μωρό να είναι σταθερό και σε ύπτια θέση. Πίστεψέ μας, τίποτα δεν θα στερήσει από εσένα και μικρό σου, τις καλύτερες αγκαλιές τον φετινό χειμώνα.

babylino-agkalia1.jpg

Ναι αγαπητή μανούλα, το sensitive concept μπορεί πλέον να εξασφαλίσει για εμάς τις πιο «ζεστές» αγκαλιές, μιας και αποτελεί μία αδιαμφισβήτητη αξία στην προσωπική υγιεινή, με στόχο την καλύτερη κάλυψη των αναγκών του ευαίσθητου δέρματος. Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive έχουν sensitive σχεδιασμό, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα προς το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. Πώς αλλιώς, θα κατάφερναν να διακριθούν με βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ένα από τα πιο ασφαλή βρεφικά προϊόντα της Ευρώπης, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ; Μην το σκέφτεσαι άλλο, πες «ναι» στην κατάλληλη πάνα Babylino Sensitive, που θα σου χαρίσει τις πιο όμορφες αγκαλιές με το μωρό σου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved