Τα καλύτερα μπανάκια για μωρά - Πάρτε ιδέες

  • Οι δύο τύποι μπανιερών
  • Μπανάκια για τον νεροχύτη
  • Μπανάκια άλλου τύπου
  • Ιδέες για εύχρηστα μπανάκια
Τα καλύτερα μπανάκια για μωρά - Πάρτε ιδέες
Photo by minime.si on Instagram

Εάν έχετε κάνει ποτέ μπάνιο ένα μωρό, ξέρετε ότι δεν είναι η χαλαρωτική εμπειρία που μοιάζει με σπα και που δείχνουν οι αξιολάτρευτες φωτογραφίες μωρών στο διαδίκτυο.

Όπως οι περισσότερες εμπειρίες που έχετε ως γονείς, έτσι και η ώρα του μπάνιου, σας κάνει να αναρωτιέστε πώς θα τα καταφέρετε όλα χωρίς βοήθεια. Όπως για παράδειγμα το μπάνιο. Όταν κάνετε μπάνιο το μωρό σας θέλετε τον σύντροφό σας δίπλα, έτσι ώστε να υπάρχουν δύο ζευγάρια χέρια για παν ενδεχόμενο. Σε τελική ανάλυση, η προσπάθεια να κρατήσετε ένα γλιστερό και σαπουνισμένο μωρό ασφαλές, ζεστό και χαρούμενο, φαίνεται σχεδόν αδύνατη.

Το μπανιεράκι σίγουρα βοηθά, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές και διαφορετικές επιλογές με διαφορετικό σχήμα, υφή, λειτουργεία, που σας κάνει να μην ξέρετε πιο μπανάκι είναι κατάλληλο για το δικό σας μωρό. Αρχικά είναι σημαντικό να καταλάβετε πρώτα τι να αναζητήσετε και μετά να εξετάσετε τις δικές σας ανάγκες.

Οι δύο τύποι μπανιερών

Μπανάκι στον νεροχύτη


https://www.instagram.com/p/BWGGKRclorL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ιδανικό για νεογέννητα και μαμάδες που αναρρώνουν μετά από καισαρική τομή, αυτό το στυλ είναι συχνά κατασκευασμένο από αφρό, ύφασμα ή σφουγγάρι και το μωράκι φωλιάζει απευθείας μέσα σε ένα νεροχύτη μπάνιου ή κουζίνας που θα το τοποθετήσετε. Όχι μόνο κρατούν τα πιο μικροσκοπικά μωρά ασφαλή και ζεστά, είναι επίσης πολύ πιο εύκολο στη χρήση. Τα μωρά γενικά χωράνε μέσα σε ένα τέτοιο μπανάκι μέχρι τον 6ο μήνα, επομένως θα πρέπει να το αναβαθμίσετε τουλάχιστον μία φορά πριν κάνουν τη μετάβαση στην κανονική μπανιέρα. Αυτά τα μπανάκια είναι επίσης εύκολα στην αποθήκευσή τους, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετική επιλογή για μικρούς χώρους.

Μπανάκι άλλου τύπου


https://www.instagram.com/p/CbE86jdIVTM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτά τα κλασικά μωρουδιακά μπανάκια σας δίνουν πολλές επιλογές. Είτε το τοποθετήσετε στον πάγκο είτε απευθείας στην κανονική μπανιέρα, είναι συχνά κατασκευασμένα από πλαστικό που καθαρίζεται εύκολα με χαρακτηριστικά όπως καλουπωμένο πάτο για να κρατά το μωρό σε όρθια θέση ή αφαιρούμενους ιμάντες που το εμποδίζουν να γλιστρήσει. Μπορεί να χωρέσει ένα μωρό από την πρώτη εβδομάδα της γέννησής του, μέχρι τα πρώτα δύο χρόνια. Σε αντίθεση με τον προηγούμενο τύπο, πιάνει χώρο, μιας και δεν διπλώνεται. Όμως σας βοηθά να κερδίσετε χρήματα, καθώς θα το αγοράσετε από την αρχή της γέννησης του μωρού σας και θα το έχετε μέχρι να περάσει στην κανονική μπανιέρα.

Ιδέες για εύχρηστα μπανάκια

Παρακάτω θα δείτε μια σειρά από απίθανα μπανάκια μωρών ώστε να εμπνευστείτε.

#1


https://www.instagram.com/p/CPAAbntBiYZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#2


https://www.instagram.com/p/Ca7qfyGMuUr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#3


https://www.instagram.com/p/CaxXuF5smTs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#4


https://www.instagram.com/p/CajEiOCFCra/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#5


https://www.instagram.com/p/Cac0qVNu3Iy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#6


https://www.instagram.com/p/CaalW2AuKgQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#7


https://www.instagram.com/p/CaUb_ZGKs86/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved