Πώς θα επιλέξετε την παιδική μπανιέρα για το μωρό σας

Η ώρα του μπάνιου είναι σημαντική για τα περισσότερα μωράκια. Η επιλογή της μπανιέρας πρέπει να γίνεται ανάλογα με την εγκατάσταση που διαθέτει κανείς στο σπίτι του, ώστε όποιος κάνει μπάνιο το μωρό, στο τέλος να μην υποφέρει από πόνους στην πλάτη και τη μέση του από το σκύψιμο.

Πώς θα επιλέξετε την παιδική μπανιέρα για το μωρό σας

Δεδομένου ότι αυτή η διαδικασία (το μπανάκι του μωρού) θα επαναλαμβάνεται καθημερινά, είναι καλό να επιλέξετε την μπανιέρα του με μεγάλη προσοχή. Τις πρώτες μέρες ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος για να κάνετε μπάνιο το μωρό σας είναι ο νιπτήρας του μπάνιου.

blooming-bath-baby-bath-turqouise-in-sink-baby-closeup-rev-1

Πώς θα κάνετε μπάνιο το μωράκι σας

Υπάρχουν προστατευτικά μπαταρίας ώστε να μη χτυπάει το μικρό σας. Όσοι όμως δεν έχετε μεγάλο νιπτήρα, θα χρειαστεί να αγοράσετε μπανιέρα για το μωρό σας από την αρχή.

Πώς θα επιλέξετε μπανιέρα

Όσοι δεν έχετε χώρο και θέλετε κάτι που να μπαίνει σε θήκη ή να μεταφέρεται εύκολα, μπορείτε να αγοράσετε τις φουσκωτές μπανιέρες. Είναι πολύ πρακτικές αλλά και οι πλέον ευπαθείς.

image001

Η πλαστική μπανιέρα, διαπιστωμένα αντέχει περισσότερο στο χρόνο. Είναι γερή και μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε ένα στήριγμα τον πρώτο καιρό και μετά μέσα στην οικογενειακή μπανιέρα. Εκτός από την πλαστική μπανιέρα όμως, τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει και την εμφάνισή τους τα καρεκλάκια μπάνιου.

baby bath care

Οδηγίες προς μαμάδες: Έτσι θα κάνετε σωστά το μωρό σας μπάνιο!

Cadeirinha para o Banho - Summer Infant - Azul

Τα καρεκλάκια μπάνιου είναι φτιγμένα από πλαστικό και ύφασμα πετσετέ και διαθέτουν βεντούζες για να μπορούν να τοποθετηθούν στον πάτο της μπανιέρας. Δεν πιάνουν χώρο και το βρέφος είναι πιο ελεύθερο απ' ό,τι σε μια πλαστική μπανιέρα, είναι όμως λιγότερο ασφαλή και για αυτό το λόγο η χρήση τους προτείνεται για παιδιά άνω του ενός έτους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved